Fredensborg Kommune

Ny nærpolitienhed placeres ved Nivåhøj

Del

Siden Folketinget i december 2020 indgik en ny politiaftale, er det nu besluttet, at den kommende nye nærpolitienhed skal ligge i eller i tilknytning til Nivåhøj

Den kommende nærpolitienhed skal ligge i eller i tilknytning til Nivåhøj, og Nordsjælland Politi er nu på jagt efter egnede lokaler.
”Vi ved, at politiets tilstedeværelse er vigtig både for at forebygge og opklare kriminalitet – og så har nærheden ikke mindst kæmpe stor betydning for borgernes oplevelse af tryghed i deres nærområde. Jeg glæder mig derfor på borgernes vegne over, at kommunen inden længe får en nærpolitienhed i Nivå”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

I Nordsjællands Politi – som skal bemande den nye enhed – ser man frem til fortsat godt samarbejde:
”Vi har gennem mange år haft et godt samarbejde med Fredensborg Kommune på mange forskellige områder, og jeg ser frem til at det samarbejde nu også fortsætter med fast base i Nivåhøj-området, hvor vi nu skal finde velegnede lokaler til formålet”, siger politidirektør Jens-Christian Bülow.

Af Folketingets aftale fra december fremgår det, at betjentene i de nye nærpolitienheder blandt andet skal beskæftige sig med forebyggende arbejde over for særligt børn og unge, herunder i relation til utryghedsskabende adfærd, samt patruljering i lokalområdet som supplement til beredskabet og besøg hos indbrudsramte borgere mv.

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum