Haderslev Kommune

Ny kommunikationschef i Haderslev Kommune

Del

Fra 1. januar hedder kommunikationschefen i Haderslev Kommune Anya Palm. Hun kommer fra en stilling i Ewii, hvor hun siden 2019 har været PR- og pressechef.

Anya Palm tiltræder stillingen som kommunikationschef i Haderslev Kommune den 1. januar 2023. Foto: Privatfoto
Anya Palm tiltræder stillingen som kommunikationschef i Haderslev Kommune den 1. januar 2023. Foto: Privatfoto

Haderslev Kommune har ansat Anya Palm som ny kommunikationschef. Hun afløser Henrik Ørnstrup, der, efter mange år som leder af kommunikation i Haderslev Kommune, tidligere på året valgte at gå på pension.

Anya Palm har siden 2019 været PR- og pressechef i Ewii koncernen, der tæller 12 virksomheder inden for energi- og forsyningsbranchen. Her har hun arbejdet med rådgivning af direktion og ledelse, beredskabskommunikation, intern kommunikation og meget andet. Inden da har hun arbejdet som presse- og kommunikationsansvarlig i Eurodan-Huse, hvor hun blandt andet har bygget deres tilstedeværelse på sociale medier op.

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Anya. Hun har en meget stærk faglighed og et drive, som jeg glæder mig til, at hun udfolder i Haderslev Kommune. Samtidig er indholdet i stillingen i højere grad end tidligere fokuseret omkring kommunikation, så vi på den måde styrker indsatsen med en ny kommunikationschef, der har fokus på kommunalbestyrelsens mål om vækst og velfærd”, siger Peter Karm, kommunaldirektør i Haderslev Kommune.

Anya Palm, der ikke tidligere har arbejdet i det kommunale, ser også frem til at sætte sit præg på Haderslev Kommune.

”Jeg ser frem til at sætte retning for og blive en del af et dygtigt hold i Haderslev Kommune, hvor der er en stor kommunikationsopgave både internt og eksternt. Jeg ser det sådan, at god kommunikation er præmissen for, at vi kan levere god og nærværende service for borgerne og understøtte kommunens virksomheder, og det arbejde glæder jeg mig til at tage fat på”, siger Anya Palm.


Anya Palm tiltræder stillingen i Haderslev Kommune 1. januar 2023.

Kontakter

Billeder

Anya Palm tiltræder stillingen som kommunikationschef i Haderslev Kommune den 1. januar 2023. Foto: Privatfoto
Anya Palm tiltræder stillingen som kommunikationschef i Haderslev Kommune den 1. januar 2023. Foto: Privatfoto
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

14. februar åbner udstillingen 3D-printet keramik7.2.2023 14:00:53 CET | Pressemeddelelse

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 14. februar åbner udstillingen 3D-printet keramik v/Anna Andersen ved Ehlers Samlingen, Slotsgade 20. Anna Andersen er uddannet fra Designskolen i Kolding samt Royal Collage of Art i London, og har arbejdet med 3D print siden 2007. “Den gamle keramik fra Ehlers Samlingen har fascineret mig siden jeg som studerende på Designskolen Kolding blev introduceret til museet. Det er et skatkammer af form, overflader og ornamentik og et besøg værd for alle, der arbejder med keramik”. Anna Andersen

Afgørelse i byretten i sag om Sundplejen7.2.2023 10:24:16 CET | Pressemeddelelse

Haderslev Kommune ophævede i september 2021 deres kontrakt med Sundplejen om hjemmehjælp til borgerne og politianmeldte samtidig virksomheden for uberettiget at opkræve betaling for hjælp, da man mente, de ikke havde udført den bestilte hjælp hos borgerne. Efterfølgende stævnede Sundplejen Haderslev Kommune for uberettiget at ophæve kontrakten. Det er den sag, der nu er faldet dom i. Politianmeldelsen ligger fortsat hos politiet, der efterforsker sagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum