Ishøj Kommune

Ny klub for verdensmusik i Kulturium Musikteater

Del

Kulturium Global Culture Club er navnet på den nye verdensmusikklub, som Kulturium Musikteater i Ishøj slår dørene op for i efteråret

Fatma Zidan.
Fatma Zidan.

I Ishøj bor der folk fra mange forskellige lande og med den nye verdensmusikklub vil Kulturium Musikteater i Ishøj præsentere musik fra de dele er verden, som er repræsenteret i Ishøj – og på Vestegnen i det hele taget.

”Musik fra Egypten, Tyrkiet, Balkan, Andalusien, Libanon, Kurdisetan, Irak, Marokko, og mange andre områder, når sjældent ud på de etablerede danske spillesteder. Det vil vi råde bod på med Kulturium Global Culture Club,” siger Anders Lassen, musikbooker i Kulturium Musikteater.

Kulturium Global Culture Club bliver kurateret af Lars Bo Kujahn, der siden starten af 1980’erne har arbejdet med balkanmusik og mellemøstlig musik. Lars Bo har studeret slagtøj og kanun på konservatorierne i Istanbul/Cairo/Casablanca og Tunis.

Første koncert med Fatma Zidan

Første koncert i verdensmusikklubben løber af stablen den 14. november kl. 20, og er med den herboende ægyptiske kunstner Fatma Zidan. Med rødderne dybt begravet i den arabiske sangskat har hun hentet inspiration fra legendariske arabiske sangerinder som Oum Khaltoum, men har også komponeret moderne arabiske popsange.

Det, der binder Fatma Zidans brede musikalske repertoire sammen er, at stort set alle sangene handler om kærlighed - et evigt tilbagevendende tema i arabisk musik. Fatma Zidan præsenterer en blandet buket af både sine sange og nogle af klassikerne fra de største arabiske divaer.

Publikum vil også blive budt på smagsprøver fra hendes anden seneste udgivelse, Zaman, hvor det er den klassiske, arabiske musik, der er i centrum.

Billetkøb

Billetterne koster 175 kr. og kan købes via kulturium.dk eller ticketmaster.dk.

Kontakter

Anders Lassen, musikbooker i Kulturium Musikteater, andla@ishoj.dk

Billeder

Fatma Zidan.
Fatma Zidan.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum