Vejdirektoratet

Ny klimavenlig asfalt på rute 54 mellem Holme-Olstrup og Rønnede

Del

Fra fredag den 29. april og frem til onsdag den 11. maj lægger Vejdirektoratet klimavenligt asfalt på rute 54 mellem Holme-Olstrup og Rønnede på Sydsjælland.

Arbejdet begynder fredag den 29. april og varer i cirka 2 uger. Foto: Vejdirektoratet.
Arbejdet begynder fredag den 29. april og varer i cirka 2 uger. Foto: Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet er i fuld gang med at udlægge klimavenlig asfalt på de danske statsveje, og nu er turen kommet til Rute 54 mellem Holme-Olstrup og Rønnede ved Næstved på Sydsjælland.

Asfalten bliver udlagt på en strækning på cirka 3 kilometer. Arbejdet begynder med, at den gamle belægning fræses af, hvorefter der bliver udført reparationer i den underliggende belægning flere steder.

Derefter bliver der udlagt ny klimavenlig asfalt, og til slut bliver der påført striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.  

Information om vejarbejdet

Strækningen mellem Holme-Olstrup og Rønnede vil som følge af vejarbejdet være spærret aften/nat, og der vil blive etableret omkørselsruter fra kl. 20.00 til 04.30.

Der er tre dage, som trafikanterne skal være særligt opmærksomme på:

Lørdag den 30. april, søndag den 1. maj og lørdag den 7. maj er Rute 54 spærret frem til kl. 07.00.

I vestgående retning (mod Næstved) spærres vejen mellem Gisselfeldvej og Villa Gallinavej. Der bliver etableret omkørsel via Gisselfeldvej – Hesede Hovedgård – Villa Gallinavej.

I østgående retning (mod Rønnede) spærres vejen mellem Toksværd Bygade og Denderupvej. Der bliver etableret omkørsel via Toksværd Bygade – Dystedvej – Østerbro – Sparresholmvej – Denderupvej. Vejarbejdet ved Toksværd Bygade og Gødstrupvej bliver afviklet med trafiklys.

Konsekvenser for trafikanterne

Der vil være en forøget rejsetid på cirka 10 minutter med risiko for kødannelse, og trafikanter skal påregne længere rejsetid ved omkørselsruter.

I perioder uden for vejarbejdet er der åbent for trafik i fuldt omfang. Dog skal trafikanterne periodevist køre på fræset vejbane eller uden vejstriber og derfor vil der være nedsat hastighed på disse strækninger.

Da arbejdet er vejrafhængigt, kan det ske, at arbejdet må udskydes på grund af vejrforhold.

Rastepladsen Boserup Nord vil være lukket i hele perioden. Rasteplads Boserup vil være åben for adgang til Skov Børnehaven.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte udføre for naboer og trafikanter.  

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.  

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon:

Tlf:20 61 26 64

Billeder

Arbejdet begynder fredag den 29. april og varer i cirka 2 uger. Foto: Vejdirektoratet.
Arbejdet begynder fredag den 29. april og varer i cirka 2 uger. Foto: Vejdirektoratet.
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Information om vejarbejder

Når Vejdirektoratet bygger og vedligeholder statsvejene, tilstræber vi, at det generer mindst muligt. Vi opdaterer løbende oversigten over de vejarbejder, der er igang rundt omkring i landet.

Se listen over vejarbejder på www.vejdirektoratet.dk/vejarbejder

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum