Asnet

Ny kåring hylder menneskene bag de små og mellemstore virksomheder i Danmark

Del

Årets SMV er en ny kåring, der vil sætte fokus på de små og mellemstore danske virksomheders rolle i samfundet ved at hylde de mennesker, der hver dag knokler i de danske SMV’er. Årets SMV løber af stablen første gang den 31. marts 2022, hvor tre priser uddeles til personer eller teams, der fortjener et ekstra skulderklap for deres indsatser.

Årets SMV 2022 hylder ildsjælene i danske SMV'er i samarbejde med vores Premium Partnere: Dansk Ejerkapital, Dahl Advokatfirma og Jyske Bank.
Årets SMV 2022 hylder ildsjælene i danske SMV'er i samarbejde med vores Premium Partnere: Dansk Ejerkapital, Dahl Advokatfirma og Jyske Bank.

Betydningen af de små og mellemstore virksomheder afspejles ikke altid i den offentlige debat.  

Det vil Årets SMV lave om på.  

Årets SMV er en ny kåring, der hylder ildsjælene i og bag de små og mellemstore virksomheder. Bag kåringen står nonprofitorganisationen ASNET Board, der er Danmarks største og ældste netværk for bestyrelsesmedlemmer i SMV’er. Ifølge Henrik Nielsen, der er direktør i ASNET Board og initiativtager til Årets SMV, er der brug for større fokus på de danske SMV’er: 

”På trods af, at de små og mellemstore virksomheder udgør rygraden i dansk erhvervsliv og beskæftiger over 90 % af de privatansatte, får de ofte ikke den respekt, de fortjener. Det skal denne pris give dem. Årets SMV er derfor dedikeret SMV’er med 10-250 ansatte”. 

Erhvervslivets samarbejdspartnere bakker op 

Den holdning er Henrik Nielsen heldigvis ikke ene om – han får nemlig opbakning af store spillere i dansk erhvervsliv, der samarbejder med de flere tusinde danske SMV’er. Initiativet får således opbakning af blandt andre Jyske Bank, DAHL Advokatfirma og Dansk Ejerkapital, der har takket ja til at blive Premium Partnere i forbindelse med kåringen: 

”Vi ser blandt vores erhvervskunder og andre virksomheder det flotte og dybt professionelle arbejde, der bliver udført i danske SMV’er. Derfor er vi glade for og stolte over, at vi får lov til at være med til at hylde de mennesker, der går forrest og skaber resultater til gavn for os alle. Med en kombination af en professionel jury og ’folkets dom’ tiltænker vi, at prisen som Årets SMV bliver et stort skulderklap for dem, som står i spidsen for en virksomhed,” siger Rune Møller, direktør i Jyske Bank. 

Som juridisk-forretningsmæssigt-kommercielle rådgivere er vi helt tæt på og er med til at påvirke den indsats, adfærd og handling, som skaber alle resultaterne. At sætte fokus på de mennesker, som skaber resultaterne og arbejde med at forstå de håndtag, de trækker i for at flytte deres virksomheder, vil tjene til stor inspiration for os alle,” lyder det fra Anders Madsen Pedersen, der er kommerciel direktør i DAHL Advokatfirma. 

I Dansk Ejerkapital har vi investeret i dygtige, danske ejerledere siden 1994. For os er de rygraden i dansk erhvervsliv, fordi ejerlederne med deres drivkraft, dygtighed og risikovillighed skaber arbejdspladser og velstand i Danmark. Det gavner os alle, og desværre drukner SMV’erne ofte blandt de større og mere profilerede virksomheder i andre kåringer. Det vil vi i Dansk Ejerkapital gerne være med til at ændre ved at sætte fokus på og hylde personerne bag dem til Årets SMV”, fortæller Dan Højgaard Jensen, der er adm. Direktør i Dansk Ejerkapital.

Årets SMV hylder ildsjæle i tre kategorier 

Årets SMV 2022 består af tre kåringer i kategorierne ’Direktør’, ’Bestyrelse’ og ‘ESG Frontrunner’. Alle kan indstille personer eller teams, der har gjort sig fortjent til det, og alle SMV’er vil komme i betragtning. Afgørelsen ligger delvist i hænderne på ’folket’, der via en internetafstemning kan stemme på de nominerede kandidater og delvist i hænderne på en professionel jury bestående af fem kompetente profiler med erfaring fra og viden om SMV-segmentet. 

Kandidater til Årets SMV kan indstilles her: https://aaretssmv.dk/indstil-kandidat/  

Nøgleord

Billeder

Årets SMV 2022 hylder ildsjælene i danske SMV'er i samarbejde med vores Premium Partnere: Dansk Ejerkapital, Dahl Advokatfirma og Jyske Bank.
Årets SMV 2022 hylder ildsjælene i danske SMV'er i samarbejde med vores Premium Partnere: Dansk Ejerkapital, Dahl Advokatfirma og Jyske Bank.
Download

Links

Information om Asnet

Asnet
Asnet
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg

+45 60 60 62 01https://asnet.dk

VI ER DANMARKS FØRENDE BESTYRELSESNETVÆRK

Asnet er ikke kun et af de ældste bestyrelsesnetværk i Danmark, vi er også det største. Asnet er en non-profit organisation og et netværk for folk, der arbejder med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder, og som ønsker at udvikle deres bestyrelseskarriere.

Følg pressemeddelelser fra Asnet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asnet

Årets SMV: Finalisterne i kategorien "ESG Frontrunner" er fundet14.3.2022 17:00:00 CET | Pressemeddelelse

I starten af januar begyndte de første indstillinger at tikke ind til Årets SMV. Efter talrige og grundige interviews med de forskellige kandidater er feltet nu snævret ned til 3 finalister i hver kategori. Afstemningen er åben fra den 14. marts til den 27. marts, og torsdag den 31. marts løber awardshowet af stablen, hvor finalisternes ekstraordinære og bemærkelsesværdige indsatser hyldes, og vi kårer vinderne af titlen som Årets SMV i tre forskellige kategorier.

Årets SMV 2022: Finalisterne i kategorien "Direktør" er fundet14.3.2022 17:00:00 CET | Pressemeddelelse

Efter flere måneders arbejde med at indsnævre feltet af kandidater er finalisterne nu fundet i kategorien “Årets SMV - Direktør”. Afstemningen er åben fra den 14. Til 27. marts, og torsdag den 31. marts løber awardshowet af stablen, hvor finalisternes ekstraordinære og bemærkelsesværdige indsatser hyldes, og vi kårer vinderne af titlen som Årets SMV 2022 i tre forskellige kategorier.

Årets SMV 2022: Finalisterne i kategorien "Bestyrelse" er fundet14.3.2022 17:00:00 CET | Pressemeddelelse

Tre finalister er nu fundet efter flere måneders arbejde med at indsnævre feltet af kandidater til titlen som “Årets SMV – Bestyrelse". Afstemningen er åben fra den 14. Til 27. marts, og torsdag den 31. marts løber awardshowet af stablen, hvor finalisternes ekstraordinære og bemærkelsesværdige indsatser hyldes, og vi kårer vinderne af titlen som Årets SMV 2022 i tre forskellige kategorier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum