Asnet

Årets SMV er tilbage: Flere ildsjæle i de små og mellemstore virksomheder skal hyldes til enestående prisuddeling

Del
Årets SMV hylder personerne bag de flotte resultater og det vigtige arbejde i de små og mellemstore virksomheder i Danmark. De er nemlig rygraden i dansk erhvervsliv, og det fortjener de et ekstra og stort skulderklap for. Det særlige ved Årets SMV er, at alle kan indstille kandidater og være med til at bestemme, hvem der vinder.

I foråret 2022 fandt vi for første gang tre velfortjente vindere i kategorierne: Bestyrelse, Direktion og ESG Frontrunner. Men der er mange flere ildsjæle i de danske SMV’er, der fortjener at blive hyldet og anerkendt for deres store indsatser og vigtige arbejde i og for det danske erhvervsliv. Derfor gør vi det hele igen til maj, hvor vi ved et storslået awardshow finder, fejrer og hylder personerne bag SMV’erne.

Læs mere om de tre vindere af Årets SMV 2022 her: Bestyrelsen i Logitrans, direktør i JPBC, Henrik Høgh, og Shaun Russell fra SKANDINAVISK.

Stor opbakning til Årets SMV 
Årets SMV 2022 var en stor succes, og kåringen opnåede stor opbakning fra såvel samarbejdspartnere, medarbejdere i SMV-segmentet, medier og indstillede kandidater. Igen i år har Årets SMV en række af store spillere fra det danske erhvervsliv i ryggen. 

Initiativtager bag Årets SMV, Henrik Nielsen, fortæller: 

”Vi var blæst helt bagover af, hvor god en modtagelse Årets SMV fik. For det første fik vi rigtig mange kvalificerede indstillinger på tværs af brancher, engagementet var stort blandt de indstillede kandidater i hele processen, og så har der fra den spæde start været stor interesse om at støtte op omkring kåringen i SMV-segmentet. Jeg er meget stolt over, at så store og velrenommerede virksomheder som DAHL, Jyske Bank og Dansk Ejerkapital valgte at bakke op som Premium Partnere - og at de gør det igen i 2023, hvor også KPMG har valgt at slutte sig til.” 

Selve awardshowet på Comwell Kellers Park 31. marts var også en stor succes: 

”Når man gør noget for første gang, er der givetvis altid noget, der kan forbedres. Men rigtig mange deltagere var overraskede over, at det var første gang, vi afviklede Årets SMV – det var så professionelt tilrettelagt, at de troede, kåringen havde eksisteret i mange år. Det kan jeg kun tage som et stort skulderklap, og det vidner om, at Årets SMV allerede er en velsmurt maskine, vi har sat i søen. Derfor glæder jeg mig allerede til at give tre nye vindere et velfortjent skulderklap for deres indsatser,” fortæller Henrik Nielsen med et stolt smil på læben. 

Se stemningsvideoen fra Årets SMV 2022 her. 

Indstil kandidater senest d.11. februar 
En del af læringen fra sidste års kåring er, at interessen for at indstille kandidater har været så stor, at vi har brug for lidt mere tid til at behandle de mange flotte indstillinger. Derfor har vi skubbet fristen for at indstille kandidater, så medarbejderne i de mange SMV’er har længere tid til at indstille deres bestyrelse, leder, kollega, samarbejdspartner, direktør, chef, underleverandør osv. Derudover er selve kåringen flyttet til maj måned. 

Der er allerede åbent for indstillinger, og alle kan indstille en eller flere kandidater i de tre kategorier indtil lørdag den 11. februar. 

Årets SMV 2023

Indstilling af kandidater: 10. januar til 11. februar. 

Interviews af kandidater: 16. januar til 8. marts 

Finalister udvælges: 9. marts til 22. marts 

Afstemning: 21. april til 3. maj 

Awardshow: 9. maj på Comwell Kolding

Initiativtager: Asnet

Premium Partnere: Jyske Bank, DAHLDansk Ejerkapital og KPMG.

Guld Partner: Vækstfonden

Sølv Partnere: Itch Marketing, SIGNA, BetterBoard, Visualstories  og MakeMyStrategy

Læs mere om Årets SMV her: www.aaretssmv.dk  

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Asnet

Asnet
Asnet
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg

+45 60 60 62 01https://asnet.dk

Bag Årets SMV er Danmarks største bestyrelsesnetværk, Asnet, hvis passion er at udbrede og udvikle det professionelle bestyrelsesarbejde i SMV-segmentet.

Årets SMV Aps er et selskab, der alene har til opgave at afvikle Årets SMV. Årets SMV Aps er ligesom Asnet en nonprofitorganisation.

Følg pressemeddelelser fra Asnet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asnet

Årets SMV har kåret tre velfortjente vindere ved storslået prisuddeling11.5.2023 15:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Tirsdag den 9. maj 2023 blev den anden udgave af Årets SMV afviklet ved et storslået awardshow, hvor SMV-ildsjæle fra hele landet blev hyldet. Tre inspirerende personer løb med titlen som Årets SMV: Catharina Lopdrup fra BF12 vandt i kategorien ’ESG Frontrunner’, Signe Cederstrøm fra Resino Inks vandt i kategorien ’Direktør’ og Mogens Jensen fra Scansteel Foodtech vandt i kategorien ’Bestyrelse’.

Årets SMV: Finalisterne i kategorien "ESG Frontrunner" er fundet14.3.2022 17:00:00 CET | Pressemeddelelse

I starten af januar begyndte de første indstillinger at tikke ind til Årets SMV. Efter talrige og grundige interviews med de forskellige kandidater er feltet nu snævret ned til 3 finalister i hver kategori. Afstemningen er åben fra den 14. marts til den 27. marts, og torsdag den 31. marts løber awardshowet af stablen, hvor finalisternes ekstraordinære og bemærkelsesværdige indsatser hyldes, og vi kårer vinderne af titlen som Årets SMV i tre forskellige kategorier.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye