AIDS-Fondet

Ny international chef i AIDS-Fondet

Del

Rikke Nagell er netop tiltrådt stillingen som chef for AIDS-Fondets internationale afdeling, hvor hun de seneste tre år har været chefkonsulent.

AIDS-Fondet har den 15. april ansat Rikke Nagell som international chef. Hun har de seneste tre år været programchef og chefkonsulent i afdelingen, hvor hun har stået i spidsen for et styrket samarbejde med AIDS-Fondets programsamarbejdspartnere.  

”Det er noget, mit hjerte virkelig brænder for. Vi arbejder med sexarbejdere og LGBT+ personer, der på den ene side er nogle af de mest udsatte grupper – og på samme tid er enormt stærke aktivister, der kan bidrage til at stoppe epidemien,” siger Rikke Nagell. 

Hun skal samtidig arbejde for flere og større samarbejder med danske og internationale aktører, der kan bidrage økonomisk til en styrket hiv/aids-indsats i verden. 

AIDS-Fondets direktør, Lars Christian Østergreen, ser frem til at få Rikke Nagell som leder af det internationale arbejde i organisationen. 

”Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde tættere sammen med Rikke Nagell. Hun er en uhyre stærk profil på det internationale område, og det får vi brug for, når vi skal fortsætte og styrke AIDS-Fondets rolle i hiv/aids-arbejdet for verden mest udsatte,” siger han. 

Før sin ansættelse i AIDS-Fondet har Rikke Nagell bl.a. været manageri Freemuse – en international ngo der kæmper for kunstneres ytringsfrihed. Hun har en master i Afrikastudier, er cand. mag i Moderne Kultur og er i gang med en lederuddannelse fra Copenhagen Business Academy. 

Kontakter

Billeder

Information om AIDS-Fondet

AIDS-Fondet
AIDS-Fondet
Vestergade 18E
1456 København K

88 33 56 00https://aidsfondet.dk/

AIDS-Fondet er en humanitær organisation, som arbejder for en verden, hvor ingen smittes med hiv, og hvor man kan have et godt liv, hvis man lever med hiv.
Organisationen blev stiftet i 1985, hvor der var behov for en privat organisation, der kunne rejse penge til forskning, information og patientstøtte.
Gennem årene er flere indsatser kommet til, og AIDS-Fondet er i dag den danske organisation, der arbejder dedikeret med bekæmpelse af hiv/aids – både nationalt og internationalt.

AIDS-Fondets formål er at:

  • forebygge hiv/aids
  • styrke forskningen i sygdommen
  • arbejde for bedre vilkår for mennesker, der lever med hiv
  • informere og rådgive befolkningen om hiv/aids til befolkningen
  • arbejde for sundheden blandt fondets målgrupper

Følg pressemeddelelser fra AIDS-Fondet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AIDS-Fondet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum