Ny gratis statistik over husleje for hele Danmark

Del

Husleje ApS har lanceret husleje.dk, hvor husleje for langt hovedparten af alle udbudte private lejemål indsamles og præsenteres statistisk. Vil du vide hvad en 2v i Kbh S på mellem 60-70 m2 koster i 2300 København S? Så har vi svaret.

Prisstatistikker på boliger har længe været forbeholdt ejerboliger, hvor kvadratmeter priser, liggetid, udbud og ledighed har været data, der naturligt indgår i overvejelserne hos både køber og sælger. 

Nu er tiden kommet til lejeboliger. 

Bor du for dyrt? Hvad vil markedet betale for din lejlighed i husleje? Hvor mange lejligheder eller huse er til leje i mit område? 


Det er alle spørgsmål, som har været omstændige at få svar på når det handler om lejeboliger. Husleje ApS har bygget en unik løsning, som indsamler data, der er offentlig tilgængelige, men som er vanskelige at overskue på egen hånd og præsenterer resultater fra enorme datasæt statistisk i en enkel og overskuelig brugerflade. 

Og så er det gratis! 

Men ikke nok med det - løsningen virker i real-tid. Data indsamles, behandles og opdateres dagligt, hvormed vores data giver et hidtil uset billede af lejemarkedet, priser, ledighed og udbud lige nu og her. En lejestatistik for 2019 giver ikke ret meget mening for hverken lejere. udlejere eller andre relevante aktører, i en situation, som vi har nu her i 2020, hvor bl.a. COVID19 har medført store forskydelser i markedet og hvor billedet ændrer sig fra måned til måned eller dag til dag. 

Husleje ApS er skabt af de samme personer, der til daglig leder SAPU.dk, som er landets ubetinget største portal for private, der udlejer bolig. Fokus har således, som det også har været med SAPU, at skabe klarhed på et marked, som i Danmark er præget af gråzoner, uigennemsigtighed og nemme løsninger. 

"Med husleje.dk mener vi, at have skabt en portal som giver et retvisende billede af lejebolig markedet i Danmark. Der findes tre typer af løgne: Løgn, forbandet løgn og statistik, sagde Mark Twain, men husleje.dk er første skridt for både lejere og udlejere i forhold til at skabe lidt overblik og klarhed om lejens størrelse" udtaler Mark Jensen, Direktør i Husleje ApS. 

Mange boliger vil være underlagt lejeregulering, og det kan vi ikke tage højde for statistisk, men i takt med at flere og flere boliger undtages fra lejeregulering, stiger behovet for en egentlig statistisk opgørelse på postnummer niveau, så de aktører, der er i markedet, har en rettesnor. 

Statistikken dækker hele Danmark og indeholder data fra stort set alle postnumre, om end datasættene naturligt, er større for de store udlejningsbyer. 

Brug af statistikken på husleje.dk er gratis, og kræver blot en oprettelse af en brugerprofil. 

Nøgleord

Kontakter

Mark JensenDirektør

Mark Jensen har siden 2009 drevet bl.a. SAPU.dk og medvirket til fødslen af Investering og Studiebolig A/S og Husleje ApS. Udpræget erfaring om udlejning af privat bolig i DK både som investor og som privat udlejer.

40282836markjensen@husleje.dk

Links

Information om Husleje ApS

Husleje ApS
Sophie Magdelenes Vej 3a 1.th
3460 Birkerød

http://husleje.dk

Husleje.dk indsamler og behandler data om husleje for private lejemål fra hele Danmark, med henblik på at give brugere en statistisk oversigt, leveret i en enkel og overskuelig brugerflade. 

Følg pressemeddelelser fra Husleje ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.