Escalate ApS

Ny gratis app motiverer og opkvalificerer hjemsendte medarbejdere under forlænget nedlukning

Del

Der er hjælp at hente for de tusindevis af danskere, der lige nu ikke kan passe deres job inden for service, salg og ledelse. En ny app leverer et hav af kurser, der opkvalificerer og motiverer – og så er den gratis.

Med en ny app kommer corona-hjemsendte medarbejdere lettere og bedre gennem den forlængede nedlukning. Appen hedder RESTART, den er gratis og henvender sig med kurser til alle, der arbejder inden for salg, service og ledelse.

Sådan lyder budskabet fra Emil Hejlskov, der er CEO for Institut for Læringsdesign. Sammen med firmaet Actimo har han på to uger fået den gratis app op at køre.

“Nedlukningen ― og ikke mindst forlængelsen på tre uger ― har store konsekvenser for virksomheder, men i høj grad også for de rigtig mange mennesker i detailhandlen, restaurationsbranchen, frisører og alle andre som er hjemsendt. Med den her app er der håb om at komme tilbage stærkere end før nedlukningen,” siger Emil Hejlskov.

Bag RESTART og de opkvalificerende kurser står erfarne kræfter fra Institut for læringsdesign. Med godt 100 års samlet erfaring i at udvikle og dygtiggøre mennesker, deler de nu gratis ud af deres bedste værktøjer. 

”Vi tror på at vi kan skabe større værdi når vi deler, end når vi holder tingene for os selv,” siger Emil Hejlskov.

Ingen konflikt med hjemsendelsesregler

Hjemsendelsesreglerne for virksomheder spænder normalt ben for, at man kan videreuddanne sine medarbejdere, når de er hjemsendt. Derfor vil det i mange tilfælde være medarbejdere i et lavere fagligt gear, som kommer retur. Og det er synd og skam, mener folkene bag RESTART, og pointere at man kan opkvalificere sig via appen uden at komme i konflikt med hjemsendelsesreglerne.

Når detail, restauration og servicehvervene forhåbentligt åbner til marts, vil kunderne `stå i kø` for igen at svinge dankortet. Derfor er det vigtigt, at medarbejderne er klar til at tage i mod kunder og gæster, så de kan få den gode oplevelse.

”Man skal aldrig lade en god krise gå til spilde, og selvom det hele ser lidt sort ud, er der lys i mørket,” siger Emil Hejlskov og fortsætter: “Samfundssind kan være mange ting, og for mig handler det om at bidrage med de ressourcer man har. Vi er specialister i at skabe læringsplatforme, så det var en naturlig beslutning at sætte projektet i gang.”

Actimo, som har sat system og teknologi til rådighed, har ifølge Emil Hejlskov givet projektet optimale muligheder i forhold til support, stabilitet og eksekveringstid på lynprojektet.

Han håber på at mange vil tage appen til sig.

”Jeg forestiller mig en hel by som via deres handelsforening tilmelder sig RESTART, og som efterfølgende får et fælles sprog for salg, samarbejde og kundehåndtering – en hel by som er mere klar end alle andre når det hele åbner – det er drivkraft nok for mig til at investere tid i projektet” slutter Emil Hejlskov.

RESTART er gratis og målrettet detail, hospitality og alle servicehverv. Du kan tilmelde dig RESTART gratis via: https://app.actimo.com/l/2npEkYuPfH

For mere information kontakt:                   

CEO Emil Hejlskov - Institut for Læringsdesign: eh@ifld.dk, www.ifld.dk

Sales Director Michael Mac van Hauen - Actimo: michael.vanhauen@actimo.com, www.actimo.dk  

Nøgleord

Kontakter

CEO Emil Hejlskov - Institut for Læringsdesign: eh@ifld.dk, www.ifld.dk

Sales Director Michael Mac van Hauen - Actimo: michael.vanhauen@actimo.com, www.actimo.dk

Billeder

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Når stress indtager Christiansborg16.2.2021 12:10:29 CETPressemeddelelse

Under Corona pandemien er der lagt et utroligt stort pres på os alle. Vi bliver pålagt en lang række restriktioner. Der skal mindre til, at vores mentale balancen tipper i negativ retning – og det kan vi også se på Christiansborg, hvor en minister og en formand indtil videre har trukket sig grundet for stor belastning. ”Alle kan gå ned med stress, og det, vi ser på Christiansborg, viser netop, at ingen kan vide sig sikker”, fortæller Connie Jahn om, som har behandlet mange for stress og hjulpet dem til at finde de bagvedliggende årsager, så de kan komme tilbage i en mere balanceret hverdag.

2021 er det perfekte år til at komme i gang med håndværkerprojektet – sådan kommer du nemmest i gang25.1.2021 15:45:00 CETPressemeddelelse

2021 er det perfekte år til at komme i gang med håndværkerprojektet, da året starter med nedlukning af landet. Det betyder, at der er frigivet tid til bl.a. at lave byggeprojekter. De nuværende restriktioner betyder, at man ikke i så høj grad som tidligere kan holde familiefester, andre former for komsammener osv., da det medfører risiko for spredning af COVID-19 smitten. Derfor er der frigivet tid til, at man bl.a. kan komme i gang med et håndværkerprojekt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum