Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Ny forstander på Blå Kors Rold Skov

Del

Det bliver Jacob Kjærgaard Andersen, som skal være ny forstander på botilbuddet Blå Kors Rold Skov i Arden. Han ser frem til igen at skulle arbejde inden for udsatteområdet.

Jacob Kjærgaard Andersen: Foto: Privatfoto.
Jacob Kjærgaard Andersen: Foto: Privatfoto.

Den 1. september tiltræder Jacob Kjærgaard Andersen som forstander på Blå Kors Rold Skov.

Blå Kors Rold Skov er et bo- og behandlingstilbud for mennesker med hjemløshed, misbrug og psykiske og sociale udfordringer og er beliggende i Arden. Botilbuddet drives af den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark. 

Mødet med Blå Kors er langt fra hans første. Jacob Kjærgaard Andersen har tidligere arbejdet seks år som socialpædagog på Blå Kors Minibo i Hobro, som er et mindre botilbud for mennesker, som kæmper med både misbrug og psykisk sygdom. 

Derudover har han været teamleder på Blå Kors Hjemmet i Hobro, hvor han havde ansvar for en del af hjemløseindsatsen, inden han for halvandet år siden startede som afdelingsleder i en integreret vuggestue og børnehave under Randers Kristne Friskole.

"Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang. På mange måder føles det som at vende hjem til det, jeg kender. Jeg har været halvandet år væk inden for et helt nyt område. Det har været meget lærerigt, men jeg ser frem til at komme tilbage til området for socialt udsatte, som jeg brænder meget for," siger Jacob Kjærgaard Andersen og fortsætter:

"Det betyder meget for mig at skulle være leder et sted, hvor vi både skal arbejde med faglighed og retning inden for udsatteområdet, men også at være en diakonal institution og med det menneskesyn, der følger med. Det er jeg meget glad for." 

Daglig leder for stort botilbud

Jacob Kjærgaard Andersen er uddannet diakon og er i øjeblikket i gang med en diplomuddannelse i ledelse, som han snart er færdig med.

På Blå Kors Rold Skov skal han være øverste daglige leder for et botilbud med plads til 44 beboere, der er indskrevet på enten midlertidige eller længerevarende ophold. Medarbejderstaben tæller blandt andet socialrådgivere, pædagoger, diakoner, sygeplejersker og servicemedarbejdere. 

"Jeg ser frem til at møde medarbejderne og beboerne på Blå Kors Rold Skov. Mit indtryk er, at det er et sted med liv og mange aktiviteter. Man vil gerne være en aktiv del af lokalområdet. Det, synes jeg, er rigtig fedt," siger Jacob Kjærgaard Andersen og henviser til, at man på Blå Kors Rold Skov er meget aktive naturen og har deltaget i flere arrangementer i lokalsamfundet. 

Han overtager jobbet som forstander efter Hanne Thomsen, da hun ikke længere har mulighed for at varetage et fuldtidsjob. 

Jacob Kjærgaard Andersen er 35 år gammel og bor i Randers sammen med sin kone og deres tre børn. 

Kontakter

Billeder

Jacob Kjærgaard Andersen: Foto: Privatfoto.
Jacob Kjærgaard Andersen: Foto: Privatfoto.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum