Mission Øst

Ny formand vil ’professionalisere’ Mission Øst

Del

Torben Andersen er økonomirådgiver og forretningsudvikler. De kompetencer sætter han i spil som ny formand for hjælpeorganisationen Mission Øst.

Torben Andersen er ny formand for Mission Øst. Foto: Michael Schmidt
Torben Andersen er ny formand for Mission Øst. Foto: Michael Schmidt

Alt liv vokser. Vækst er lig med udvikling. Og udvikling indebærer altid forandring. Det ved Torben Andersen, der i sommer blev valgt ind i Mission Østs bestyrelse og i dag sidder som formand for hjælpeorganisationen. 

Som forretningsudvikler ved han også, hvad der skal til, for at forandringen bliver positiv og til gavn for organisationens over 300 medarbejdere og de over 250.000 nødlidende i otte lande, som har brug for hjælp. 

Organisationen skal gå fra at være personbåret til organisationsbåret. Hidtil har Kim Hartzner tegnet organisationen som generalsekretær. Nu skal selve hjælpearbejdet og det dygtige personale i ind- og udland mere i front.

- Det er en klassisk ejerlederproblematik, hvor du har en ejerleder som Kim Hartzner, som i virkeligheden brænder for at hjælpe en masse mennesker. Ejerlederen skal ind i en ny rolle, som både vil give ham ny energi og gavne hele organisationen, fortæller Torben Andersen.

Torben Andersen er uddannet civilingeniør og har arbejdet i TDC-koncernen i 25 år. For 10 år siden startede han sit eget firma, Cilwic Management, som hjalp med forretningsudvikling for mindre virksomheder. For fem år siden startede han en franchise i virksomheden RealRåd, der hjælper private med at optimere deres realkreditlån. Og i sommer blev Torben Andersen så valgt ind i bestyrelsen for Mission Øst, hvor han nu er formand. 

- Hvis jeg kan professionalisere organisationen og hjælpe Kim til at blive endnu skarpere til at udnytte mulighederne i både Danmark og Tyskland, så tror jeg vi har en fantastisk spændende fremtid foran os, slutter han.

Mission Øst startede i familien Hartzners garage for 29 år siden og er i dag vokset til en international hjælpeorganisation med 300 medarbejdere i otte lande. Organisationens særlige ekspertise i vand, sanitet og hygiejne. Siden Coronaudbruddet har Mission Øst hjulpet 170.000 mennesker med hygiejneudstyr og fødevarehjælp. Arbejdet ledes fra kontorer København, Bruxelles og Berlin.

Torben Andersen bor i Nivå sammen med sin kone Ruth. I sin fritid dyrker han golf og musik. En given søndag kan man finde kan ved tangenterne i enten Rungsted Kirke eller Karlslunde Strandkirke.

Nøgleord

Kontakter

Pressetelefon: 28 707 703

Billeder

Torben Andersen er ny formand for Mission Øst. Foto: Michael Schmidt
Torben Andersen er ny formand for Mission Øst. Foto: Michael Schmidt
Download

Links

Information om Mission Øst

Mission Øst
Mission Øst
Postboks 149, Skt. Lukas Vej 13
2900 Hellerup

+ 45 39 61 20 48http://www.missioneast.org/

Mission Øst er en international hjælpeorganisation grundlagt i Danmark. Organisationen arbejder for at hjælpe sårbare mennesker og støtte lokalsamfunds kapacitet til at hjælpe sig selv gennem aktiviteter fra nødhjælp under katastrofer til langsigtet udviklingshjælp. Mission Øst arbejder direkte eller gennem lokale partnere i Afghanistan, Armenien, Irak, Libanon, Myanmar, Nepal, Nordkorea, Syrien og Tadsjikistan. Mission Øst er certificeret af Core Humanitarian Standard.

Følg pressemeddelelser fra Mission Øst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mission Øst

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum