Region Hovedstaden

Ny formand for Region Hovedstadens Sundhedsudvalg

Del

Efter et konstituerende møde i Region Hovedstadens Sundhedsudvalg er Christoffer Buster Reinhardt fra Det Konservative Folkeparti blevet valgt som ny formand.

Christoffer Buster Reinhardt ser frem til at tage fat på de nye opgaver, som venter:

"Formandsposten for Sundhedsudvalget er en stor opgave, som jeg glæder mig til at tage fat på. Sundhedsudvalget er uden sammenligning det største udvalg i Region Hovedstaden, og det er her, at vi skal skabe grundlaget for et sundhedssystem, som har patienten i fokus og får ventetiderne bragt markant ned," siger Christoffer Buster Reinhardt.

Om relationen til Folketinget siger Christoffer Buster Reinhardt:

"Som formand for Sundhedsudvalget i Danmarks største region har jeg et ansvar for at blande mig i den sundhedspolitiske debat og også fortælle Christiansborg om, hvordan virkeligheden ser ud. For en gang imellem kan man få det indtryk, at principper står i vejen for almindelig sund fornuft"

Sundhedsudvalget består af flg. medlemmer:

Christoffer Buster Reinhardt (C), formand

Leila Lindén (A), næstformand

Karin Friis Bach (B)

Line Ervolder (C)

Finn Rudaizky (O)

Karoline Vind (F)

Lars Gaardhøj (A)

Jesper Clausson (A)

Niels Høiby (I)

Annie Hagel (Ø)

Christine Dal Jensen (V)

Processen med at vælge formand og næstformand i Region Hovedstadens stående udvalg sker på udvalgsmøder i den nærmeste fremtid.

For yderligere oplysninger:

Region Hovedstadens pressevagt, tlf. 70209588

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Politikere i Region Hovedstaden: Børn med psykisk sygdom skal hjælpes tidligere og hurtigere6.9.2018 16:26pressemeddelelse

Et flertal i regionsrådet blev tirsdag enige om en aftale for økonomien for psykiatrien i 2019. Aftalen afsætter 63 mio. kr. til blandt andet børn- og ungdomspsykiatrien, forebyggelse af genindlæggelser, forebyggelse af tvang, hurtigere udredning og behandling, styrket samarbejde med kommunerne og opsøgende team. Aftalen sætter dermed en tyk streg under politikernes fokus på at skabe bedre vilkår for mennesker med psykisk lidelse.

Politikerne i Region Hovedstaden afsætter 72 mio. kr. til hospitalerne1.9.2018 06:00pressemeddelelse

Politikerne i Regionsrådet afsatte fredag ca. 72 mio. kr. til blandt andet bedre forhold for fødende og deres familier på fødeafdelingerne, flere hænder på mave- og tarmafdelingerne, kortere ventetid på høreapparater og hospicepladser til børn og unge med alvorlig og livstruende sygdom. Derudover afsatte politikerne ca. 22 mio. kr. at gøre lægernes arbejde i Sundhedsplatformen nemmere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum