Region Hovedstaden

Ny formand for Region Hovedstadens Sundhedsudvalg

Del

Efter et konstituerende møde i Region Hovedstadens Sundhedsudvalg er Christoffer Buster Reinhardt fra Det Konservative Folkeparti blevet valgt som ny formand.

Christoffer Buster Reinhardt ser frem til at tage fat på de nye opgaver, som venter:

"Formandsposten for Sundhedsudvalget er en stor opgave, som jeg glæder mig til at tage fat på. Sundhedsudvalget er uden sammenligning det største udvalg i Region Hovedstaden, og det er her, at vi skal skabe grundlaget for et sundhedssystem, som har patienten i fokus og får ventetiderne bragt markant ned," siger Christoffer Buster Reinhardt.

Om relationen til Folketinget siger Christoffer Buster Reinhardt:

"Som formand for Sundhedsudvalget i Danmarks største region har jeg et ansvar for at blande mig i den sundhedspolitiske debat og også fortælle Christiansborg om, hvordan virkeligheden ser ud. For en gang imellem kan man få det indtryk, at principper står i vejen for almindelig sund fornuft"

Sundhedsudvalget består af flg. medlemmer:

Christoffer Buster Reinhardt (C), formand

Leila Lindén (A), næstformand

Karin Friis Bach (B)

Line Ervolder (C)

Finn Rudaizky (O)

Karoline Vind (F)

Lars Gaardhøj (A)

Jesper Clausson (A)

Niels Høiby (I)

Annie Hagel (Ø)

Christine Dal Jensen (V)

Processen med at vælge formand og næstformand i Region Hovedstadens stående udvalg sker på udvalgsmøder i den nærmeste fremtid.

For yderligere oplysninger:

Region Hovedstadens pressevagt, tlf. 70209588

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Vækstforum Hovedstaden lukker og slukker men resultaterne lever28.11.2018 15:28Pressemeddelelse

De regionale vækstfora rundt om i landet lukker og slukker, også Vækstforum Hovedstaden, men resultaterne lever. Vækstforum Hovedstaden har på sit sidste møde 21. november investeret 105 mio. kr. i indsatser, der gavner virksomheder og bl.a. udsatte unge. På mødet blev der sat punktum for det 12 år gamle partnerskab, der har samlet erhvervsliv, forsknings- og uddannelsessteder, arbejdsmarkedet, kommuner og regionsråd om en fælles retning for udvikling og vækst i Region Hovedstaden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum