Europabevægelsen

Ny formand for Europæisk Ungdom vil råbe Mette Frederiksen op

Del

Lørdag ved 14.30-tiden blev Tobias William Marney valgt som formand for Europæisk Ungdom. Han vil bruge platformen til at tale det europæiske samarbejde op.

Lørdag mellem 9-15.00 afviklede Europæisk Ungdom deres årlige generalforsamling. Omkring 60 personer deltog online, mens en lille gruppe var fysisk til stede i Europabevægelsens lokaler på Frederiksberg. Organisationen, som rummer mere end 500 medlemmer, vil fremover have Tobias William Marney som formand.

Ønsker mere EU-positiv dansk regering

Tobias William Marney mener, at corona-krisen har vist, hvor vigtigt det er, at EU-landene samarbejder tæt om både sundhed og økonomi. I den forbindelse ærgrer han sig over, at den danske regering blandt andet har meldt sig ind i den såkaldte sparebande, bestående af Danmark, Østrig, Sverige og Holland.

  • For vi unge kommer EU til at betyde mere og mere, i takt med at verden hænger mere tæt sammen. Det er vigtigt, at Danmark bygger alliancer op med lande, der vil EU, og bidrager konstruktivt med løsninger og overskud, og det vil jeg råbe op om som formand, fortæller Tobias William Marney.

Lørdag aften tillader nogle af de unge europæere sig dog, før kampen for EU-samarbejdet skal føres, at tage en øl i forårssolen, nu hvor caféerne har åbnet for servering.

Kontakt:

Formand Tobias William Marney på mobil 9395 9406

Europæisk Ungdoms hjemmeside: www.euro.dk

Billeder

Information om Europabevægelsen

Europabevægelsen
Europabevægelsen
Rosenørns Allé 35, 1. th.
1970 Frederiksberg C

+45 33 141 141https://europabevaegelsen.dk

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger. Europabevægelsen ønsker et tæt europæisk samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Europabevægelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europabevægelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum