Esbjerg Kommune

Ny forbindelse mellem Sønderris og Guldager fejres

Del

Invitation til at deltage i indvielsen af den nye stiforbindelse mandag den 14. september kl. 13.

I løbet af sommeren er stiforbindelsen blevet udbygget, så det er nemmere at bevæge sig sikkert til fods eller på cykel mellem Sønderris og Guldager. Mens der er blevet lavet mere sti, så er forbindelsesleddet den nye stitunnel under Tarphagevej. Det tog kun tre uger at etablere den nye tunnel.

Det er netop her, at formand for Teknik & Byggeudvalget, Søren Heide Lambertsen vil indvie forbindelsen mandag den 14. september kl. 13. Her er lokalrådene og andre interessenter inviteret til at overvære den officielle åbning.

Projektet med at koble stisystemerne bedre sammen er en del af den byggemodning, som Esbjerg Kommune gennemfører tæt på udstykningerne ved Erisvænget, Plutovænget og Neptunvænget, som efter planen udbydes til salg næste år.

Kontakter

Formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen på telefon 40 12 24 12.

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Ny lynladestation ved Esbjerg Lufthavn gør det nemmere at være elbilist i det vestjyske26.12.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Esbjerg får nu otte nye lynladepunkter, der hver især kan oplade en bil på cirka 20 minutter. Den nye lynladestation, der etableres af ladeoperatøren Clever med selskabets prisvindende design, bliver placeret ved Esbjerg Lufthavn og forventes at være klar til at tage imod elbiler til opladning efter sommerferien 2021. Og det er en gevinst for Esbjerg Kommunes borgere, lyder det fra borgmester Jesper Frost Rasmussen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum