Udenrigsministeriet

Ny fond åbner for ansøgninger til historier om Mellemøsten og Nordafrika

Del
Udenrigsministeriet har netop lanceret en ny fond. Midlerne gives til projekter, der på troværdig og engagerende vis kan fortælle historie om unges kamp for rettigheder og jobs under Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP). Deadline 5. april.

Som en del af en ny fase for Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP) for perioden 2022-2027 følger en kommunikationsfond. Fonden giver organisationer, virksomheder og privatpersoner mulighed for at lave innovative kommunikationsaktiviteter med fokus på DAPPs projekter, der har til formål at skabe bedre liv for unge i Egypten, Jordan, Marokko og Tunesien.

”Hvad end du vil lave podcasts, artikler, festivaler, kunstudstillinger eller en helt anden, nytænkende kommunikationsform, så kan du søge støtte til at føre dine ideer ud i livet,” siger Jakob Silas Lund, der bestyrer fondens sekretariat.

Målet er, at midlerne fra fonden fører til troværdige og engagerende historier, som giver indblik i, at unge er med til at præge de fire DAPP-lande med deres kamp for rettigheder og for en plads i både den offentlige samtale og på jobmarkederne.

Første gang midler uddeles

Fonden vil hvert år bevilge i alt halvanden million kroner. 2023 er første år, midler uddeles. Det sker under temaet: Generation Z – Os midt imellem.

De tildelte midler kan bruges til aflønning, rejseomkostninger og andre udgifter forbundet med produktion og implementering af kommunikationsaktiviteterne. Der er deadline for ansøgninger den 5. april 2023 kl. 12:00. Ansøgningsskema og yderligere information findes på www.dapp.dk.

DAPP har siden 2003 arbejdet med partnerorganisationer i Mellemøsten og Nordafrika som led i den generelle danske udenrigs- og udviklingspolitik. DAPP sigter mod at styrke menneskerettigheder og sikre beskæftigelse, især for unge i DAPP-landene.

Kontaktinfo:

DAPP kommunikationsfondens bestyrer: Jakob Silas Lund, +45 28 68 31 27, jsl@ncg.dk

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum