Escalate ApS

Ny dansk rejseportal åbner trods Corona-krisen

Del

Så er der godt nyt til rejselystne danskere. For ikke nok med at regeringen har løftet på rejserestriktionerne så det nu er muligt at rejse til de fleste europæiske lande, så er der også, her midt i corona-krisen, åbnet en ny rejseportal.

Der er tale om Rejsetilbud.dk, som har været online i en længere periode, men først for alvor er gået i gang her i løbet af sommeren 2020.

Direktør for Rejsetilbud.dk Philip Løvland fortæller: “Vi har arbejdet på rejsetilbud.dk deltid siden sommeren 2019, og har glædet os meget til for alvor at komme i gang, men som det altid er med den slags projekter, er der altid lille en lille smule ekstra, der kan forbedres og forfines, inden man rigtig kan starte, og det tager altid længere tid end man tror. Helt i mål med alle småtingene er vi heller ikke endnu.”

Og den nye rejsetilbudsside har da heller ikke haft den nemmeste start: “Vi promoverede vores første rejsetilbud den 10. marts - samme dag som Mette Frederiksen om aftenen fortalte, at Danmark lukkede ned. Dagen efter erstattede vi tilbuddet med en besked om, at vi var lukket pga. corona - andet synes vi ikke, at vi kunne være bekendt - og kort tid efter lukkede grænserne så også.”

Siden starten af marts har Rejsetilbud.dk derfor ikke budt på den store aktivitet - men nu åbner siden altså for alvor op. 

På Rejsetilbud.dk kan du finde flere forskellige typer indhold:

  • Hvis du ikke har slået dig fast på en destination, er der hver dag nye gode rejsetilbud på siden - seneste inkluderer bl.a. en uges sommerferie i Venedig for under 1.500,- kr. inklusiv både fly og hotel, eller fly tur/retur til Malaga for 447,-. Udover de daglige rejsetilbud er der også en større samling af afbudsrejser, samt en guide til hvordan du finder de billigste. 
  • Ved du allerede hvor du skal hen kan du finde genveje til billige priser på de fleste destinationer i verden, så uanset om du leder en efter en billig rejse til Malta eller flybilletter til Spanien så kan Rejsetilbud.dk hjælpe dig til at få den bedste pris.
  • Sidst men ikke mindst finder du på Rejsetilbud.dk også en stor rejseblog med forskellige tips og guides - alt fra hvordan du finder de bedste restauranter i Rom til en beskrivelse af en Spice Tour på Zanzibar.

Selv om Rejsetilbud.dk skriver om, og dækker, hele verden skal man dog ikke lige forvente at finde afbudsrejser eller rejsetilbud til USA lige foreløbig:

“Vi følger nøje Udenrigsministeriets anbefalinger, og finder kun rejsetilbud til de godkendte lande. Derudover gør vi i vores rejsetilbud opmærksom på at situationen kan ændre sig meget hurtigt og anbefaler til at man undersøger sin rejseforsikring og rejser med omtanke.

Når det så er sagt kan vi se at de besøgende klart er mest interesserede i de europæiske rejser. Vi har en gang i mellem enkelte der kigger efter rejser til Barbados eller Dubai, men jeg tror mere der er tale om folk der drømmer sig væk i en regnfuld dansk sommer end at der er tale om folk der sidder med dankortet i hånden” udtaler Philip Løvland fra Rejsetilbud.dk.

Rejsetilbud.dk kan følges på www.rejsetilbud.dk samt Instagram og Youtube.

Kontakter

Philip Oliver Løvland
philip@loevland.dk

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Håndbyggede racercykler hitter igen hos Ditlev Cykler14.8.2020 06:15:00 CESTPressemeddelelse

De er solgt, før de er færdigsamlet på cykelværkstedet hos Ditlev Cykler, og selvom hver eneste del har været i hænderne på en mekaniker i kælderen, holder de en konkurrencedygtig pris. Sådan lyder det fra cykelhandler Henrik Ditlev, der igen har kastet sig over at håndbygge racercykler i sin butik i Frederiksværk. “Det er ret vildt. For et par måneder siden var det måske en ud af 100 cykler vi solgte, der var håndbygget. Nu er det måske hver tiende,” siger indehaver Henrik Ditlev og den rutinerede cykelmekaniker fortsætter: “Det er sjovt at bygge racercykler op fra bunden, så jeg synes det er en fantastisk udvikling.” Det er corona-epidemien, der indirekte har givet et kæmpe skub til den ædle kunst at samle en racercykel fra bunden. Der er nemlig opstået mangel på fabrikssamlede racercykler i takt med at mange i løbet af nedlukningen af Danmark har fået øjnene op for, at racercykler er god (afstands)-motion i en corona-tid. “Vi kunne hurtigt mærke at salget steg stødt efter alt andet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum