Guldborgsund Kommune

Ny centerchef for Teknik & Miljø i Guldborgsund Kommune

Del

Jacob Klit-Hansen tiltræder 1. juni som ny centerchef i kommunen.

Jacob Klit-Hansen
Jacob Klit-Hansen

Han kommer fra en stilling som chef for Ejendomme, Faciliteter og Arealer i Halsnæs Kommune. Tidligere har han været ejendomschef i Hvidovre Kommune og inden det konstitueret ejendomschef i Frederiksberg Kommune.

Jacob Klit-Hansen har altså et solid erfaringsgrundlag fra den kommunale ejendomssektor, som han har krydret med stillinger i den almene boligsektor. Men i 2019 traf han et bevidst valg om at søge tilbage til den kommunale sektor for at komme tættere på det politiske arbejde igen.

”Jeg oplever en organisationen og et område i rivende udvikling. Der er en masse udviklings- og forandringsprojekter i gang. Det er meget positivt for mig at blive en del af en kommune og et lokalsamfund i udvikling,” siger Jacob Klit-Hansen.

”Jeg ser selvfølgelig først og fremmest frem til at møde kollegaerne, medarbejderne, politikerne og samarbejdspartnerne og få en føling med hele området. Jeg har indtryk af, at der er mange dygtige medarbejdere og ledere, og det faglige fællesskab i Teknik & Miljø glæder jeg mig til at blive integreret i,” siger Jacob Klit-Hansen.

”Det er et stort plus for Guldborgsund Kommune at få Jacob med om bord. Hans ledelsesstil, engagement og erfaring vil være en stor fordel for Guldborgsund Kommune og Center for Teknik & Miljø. Vi står over for flere store udviklingsprojekter som for eksempel destinationsplan Sydfalster, og jeg er sikker på, at Jacob vil være med til at få projekterne både sat godt i søen og føre dem sikkert i havn,” siger direktør for Teknik & Miljø Christian Refstrup.

Jacob Klit-Hansen er født og opvokset på Vestlolland. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Privat bor han i hovedstadsområdet sammen med sin kæreste og tre børn.

Kontakter

Direktør for Teknik & Miljø Christian Refstrup 25 18 07 10

Jacob Klit-Hansen 91 17 19 82

Billeder

Jacob Klit-Hansen
Jacob Klit-Hansen
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Jobcenteret i Guldborgsund Kommune sætter turbo på indsatsen over for turistvirksomheder9.6.2021 05:54:30 CEST | Pressemeddelelse

Sommersæsonen er kun lige startet, men manglen på arbejdskraft til turistområdet har allerede lydt længe. Stort set alt er booket hen over sommeren, så der bliver travlt med at lange is og sodavand over disken, og det kræver ekstra mandskab, der i øjeblikket er svært at få fat i. Nu laver jobcenteret i Guldborgsund Kommune en ekstra indsats, der skal imødekomme udfordringen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum