Guldborgsund Kommune

Ny centerchef for Socialområdet i Guldborgsund Kommune

Del

Guldborgsund Kommune har ansat Bodil Pedersen som ny centerchef for Socialområdet.

Bodil Pedersen kommer fra en stilling i Lolland Kommune som leder af Center for Social Service og souschef i Social og Arbejdsmarkedssektoren. Hun bringer solid praksiserfaring fra området - og mere end 15 års ledererfaring - med sig til stillingen. 

Bodil Pedersen er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har efterfølgende taget adskillige lederkurser og en diplomuddannelse i ledelse. Hun har tidligere været leder af Visitationen i Lolland Kommune, leder af Myndighedsfunktionen Social Service i Sorø Kommune, områdeleder i Hjemmeplejen i Højreby Kommune og teamleder i Nakskov Kommune. 

”Jeg glæder mig meget til at lære kommunen, politikerne, borgerne samt ledere og medarbejderne at kende. Min styrke er særligt i det tværfaglige perspektiv, og jeg glæder mig til at sætte det i spil i Guldborgsund Kommune. Jeg er især optaget af idéen om det rige hverdagsliv, og at sikre at alle – også de svage borgere – får mulighed for at leve et rigt hverdagsliv på deres præmisser,” siger hun. 

”Derudover er jeg meget optaget af den unge generation og deres muligheder for at indgå i relevante fællesskaber. Deres udfordringer kalder på innovation og nyskabelse i vores tilbud, så de unge med sociale udfordringer også får mulighed for at være en del af et fællesskab. Det glæder jeg mig til at tage fat på,” forklarer Bodil Pedersen. 

Allan Ruders er direktør for Social og Sundhed, og han glæder sig til byde den nye centerchef velkommen. 

”Jeg har arbejdet sammen med Bodil før, og jeg ser frem til at få hendes faglige kompetencer og lederevner her til Guldborgsund Kommune. Hun er den helt rigtige profil og den rigtige person til at løfte opgaverne på socialområdet. Bodil har et særligt blik for det tværfaglige arbejde med borgeren i centrum, og det er lige præcis det vi har brug for,” siger han. 

”Jeg vil gå til opgaven med mod og handlekraft, nysgerrighed og anerkendelse. Og et stærkt blik for det tværfaglige perspektiv,” siger Bodil Pedersen afslutningsvis.  

Bodil Pedersen har tre voksne døtre og bor i Maribo med sin mand. 

Bodil Pedersen tiltræder stillingen som centerchef for Socialområdet den 1. april 2020.  

Kontakter

Direktør for Social og Sundhed Allan Ruders: 25182500

Bodil Pedersen: 20409919

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum