Fredensborg Kommune

Ny centerchef for byudvikling, miljø og erhverv i Fredensborg Kommune

Del

Pernille Balslev-Erichsen kommer fra en tilsvarende stilling i Næstved Kommune, er uddannet cand. jur. og 56 år.

Fredensborg Kommune skal have ny centerchef, da den tidligere chef blev direktør i en anden kommune.

”Vi havde rigtig mange gode ansøgere til stillingen, men vi var ikke i tvivl om, at Pernille er den helt rette til at lede Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv”, siger direktør Thomas Barfoed, og fortsætter:
”Centeret har en meget stor portefølje af komplekse drifts- og udviklingsopgaver og nyder altid stor politisk opmærksomhed fra udvalg og byrådet. De kommende år er der ikke mindst fokus på at gennemføre kommunens store byudviklingsprojekter i bl.a. i Nivå og Humlebæk, hvor vi investerer store beløb i samarbejde med private investorer”.

Pernille Balslev-Erichsen ser frem til at begynde i sit nye job:
”Fredensborg Kommune er i rivende udvikling og byrådet har vedtaget en uhyre ambitiøs udviklingsplan – Fremtidens Fredensborg Kommune – som jeg ser frem til at bidrage til gennemførelsen af. Derudover ligger det mig meget på sinde, at kommunens mange myndighedsopgaver udføres med høj kvalitet og i et godt samarbejde hele vejen rundt”.

Pernille Balslev-Erichsen er uddannet cand. jur. og er i dag centerchef i Næstved Kommune, hvor hun bl.a. har ansvaret for miljø- og planområdet. Inden da har hun været enhedschef i Miljø- og Fødevareministeriet og kontorchef og advokat i HORESTA.

Kontakter

Direktør Thomas Barfoed tlf. 72 56 20 07
Pernille Balslev-Erichsen tlf. 29 25 86 58

Billeder

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum