Haderslev Kommune

Ny børn- og ungechef i Haderslev Kommune

Del

Haderslev Kommune ansætter Rasmus Graff som ny børn- og ungechef fra 1. februar 2020. Rasmus Graff kommer fra en stilling som afdelingsleder i Uddannelse og Læring i Vejle Kommune.

Rasmus Graff bliver børn- og ungechef i Distrikt Syd og vil samtidig være ordførende chef på skoleområdet i Haderslev Kommune. Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Rasmus Graff som den helt rigtige i et stærkt ansøgerfelt på 15 ansøgere.

Foruden jobbet som afdelingsleder i Uddannelse og Læring i Vejle Kommune, har Rasmus Graff tidligere arbejdet som blandt andet chefkonsulent i børne- og uddannelsesforvaltningen i Kolding Kommune, viceskoleleder på Anna Trolle Skole i Middelfart og leder af den interne skole på Børne- og Ungecentret Vejle Fjord.
 
”Valget faldt på Rasmus, fordi han med et tydeligt værdigrundlag, hvor faglighed og dannelse går hånd i hånd, virkelig formår at sætte en tydelig og ambitiøs retning for børns udvikling og trivsel. Rasmus har et skarpt blik for fællesskaber og en involverende stil, der vil favne både børn, forældre og medarbejdere. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med ham”, siger Charlotte Veilskov, direktør for Børn- og Kulturservice i Haderslev Kommune.

Privat bor Rasmus i Kolding med sin kæreste og deres 4 sammenbragte børn i alderen 10-18 år.
 
”Alle børn har ret til at trives, udvikles og lære. Jeg tror på helhedsorienterede tilgange, og har stor lyst til at gøre en forskel i en kommune, som tør bryde den strukturelle ramme for at skabe de bedste betingelser for børn og unge”, siger Rasmus Graff.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Et usædvanligt samarbejde skal forbedre vandkvaliteten i Haderslev Fjord17.6.2021 08:23:04 CEST | Pressemeddelelse

Tidligere på året satte Sønderjysk Landboforening (SLF), Provas og Haderslev Kommune gang i et projekt, hvor man sammen vil finde ud af, hvad der skal til for at forbedre vandkvaliteten i Haderslev Fjord. Nu ligger den første rapport om årsagerne til den dårlige vandkvalitet klar, og den peger på løsninger, der involverer alle tre parter. Men der er også behov for mere præcise målinger fra Miljøstyrelsen, så der tages højde for de særlige lokale forhold, så pengene prioriteres rigtigt.

Flagstænger i Slotsgadekvarteret7.6.2021 08:38:49 CEST | Pressemeddelelse

Hvis man går en tur i Haderslevs historiske bykerne, lægger man måske mærke til de mange holdere på husenes facader, hvor der kan monteres en flagstang. På rigtig mange huse blev der i genforeningstiden opsat flagstænger, hvor Dannebrog kunne veje til fejring. Nu er 100 år gået og mange flagstænger er forsvundet igen – men ikke alle! I Slotsgade findes også mange af disse historiske spor, og det er dem, der har inspireret et nyt projekt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum