Halsnæs Kommune

Ny asfalt på vej flere steder i Halsnæs

Del

Flere veje, fortove og stier rundt om i Halsnæs skal nu have lagt ny asfalt og fliser.

De første asfalteringsprojekter er netop gået i gang, hvor flere veje i industriområdet i Hundested nu bliver asfalteret. Det gælder: Industrivej, Lagerbakken, Unovej, Fabriksvej, Håndværkervej og Ullerup Skovvej.

Når det arbejde er færdiggjort, følger en lang række andre asfalt- og fliseprojekter, som vil blive gennemført hen over sommeren og første del af efteråret. Arbejdet forventes at være færdig til september.

Udover asfaltarbejdet vil flere stier og fortove også få ny flisebelægning. Der er allerede lagt nye fliser på blandt andet Jernbanegade og Vognmandsgade i Frederiksværk, mens der i skolernes sommerferie vil blive lagt nye fliser på den nord- og østlige del af fortovet på Lerbjergvej i Hundested.

Du kan læse mere om hvor, der konkret bliver lagt ny asfalt og flisebelægning på kommunens hjemmeside eller via linket her.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum