Columbus

Ny analyse af Columbus' regnskab for Q2 2022

Del

Analysen konkluderer bl.a. at "Columbus er nået halvvejs igennem perioden for strategien Focus23. Fokus er rettet mod store kunder med internationale aktiviteter i kernegruppen af fødevare-, detail- og produktionsvirksomheder. Forretningsmodellen er dermed gjort mere stringent og fokuseret på få segmenter, hvor Columbus besidder stor ekspertise og stærke kompetencer".

Analysen kan findes her: https://ir.columbusglobal.com/static-files/c56fdf6a-6b04-4231-a6e2-fcaa8269ac50

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Columbus er en global IT-service og konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. Columbus beskæftiger mere end 1.500 digitale rådgivere og konsulenter inden for fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder forretningskritiske løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden – vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Columbus udgiver bæredygtighedsrapport for 202215.3.2023 15:19:36 CET | Pressemeddelelse

2022 var en vigtig del af Columbus’ bæredygtighedsrejse. Det var året, hvor vi lancerede vores nye bæredygtighedsstrategi og i højere grad inddragede FN’s Global Compact-principper og De 17 Verdensmål i vores forretningsmodel. Vores forpligtelse til at leve op til verdensmålene og ønsket om at bidrage til den globale bæredygtighedsagenda har været nogle af de primære drivere bag vores nye bæredygtighedsstrategi og rapport, som vi er glade for at kunne præsentere i dag.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum