Teknologisk Institut

Ny administrerende direktør i Danfysik A/S

Del

Henrik Steen Andersen tiltræder som ny administrerende direktør for Danfysik A/S med virkning fra 1. september 2017.

Adm. direktør Henrik Steen Andersen, Danfysik
Adm. direktør Henrik Steen Andersen, Danfysik

Henrik Steen Andersen er tidligere administrerende direktør i Poul Johansen Maskiner, en stilling han har varetaget siden 2011. Tidligere har Henrik Steen Andersen haft lederroller inden for medicinal- og medicoindustrien i blandt andet Novozymes og Novo Nordisk.

- Med valget af Henrik Steen Andersen får Danfysik en dedikeret og internationalt orienteret administrerende direktør med en stærk strategisk forståelse og en stærk track record i at levere forretningsresultater både inden for standardiseret og projektbaseret salg. Henrik Steen Andersens erfaringsgrundlag inden for optimering, ledelse og forretningsudvikling er en god platform for Danfysiks kommende rejse, hvor forretningsudvikling og øget vækst skal sikre Danfysiks succes i fremtiden, siger bestyrelsesformand Jørgen Kunter Pedersen, Danfysik. 

Danfysik A/S leverer high performance partikelacceleratorer og relateret udstyr til forskning, sundhedssektoren og industrien globalt. Danfysik A/S er en af verdens førende virksomheder inden for udvikling og fremstilling af højkvalitetsudstyr til partikelacceleratorlaboratorier, sundhedssektoren og industrien.

- Danfysiks succes er baseret på den stærke kombination af vores dedikerede medarbejdere, vores højkvalitetsprodukter og teknologi og den tillid, vi møder fra vores kunder over hele verden, siger Jørgen Kunter Pedersen.

Danfysik er er datterselskab af Teknologisk Institut.

 

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand Jørgen Kunter Pedersen, mobil: 7220 1628 – mail jkp@teknologisk.dk

Billeder

Adm. direktør Henrik Steen Andersen, Danfysik
Adm. direktør Henrik Steen Andersen, Danfysik
Download

Links

Information om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup

7220 2000http://www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1.100 medarbejderes faglige ekspertise. Årligt kommer det mere end 10.000 virksomheder til gavn inden for så forskellige områder som; energi, fødevarer, life science, materialer, byggeri og produktion. Teknologisk Institut har datterselskaberne Danfysik A/S, Dancert A/S, Teknologisk Institut AB Sverige, DTI Polska og DTI Spain.

Læs mere om Instituttet.

Har du brug for yderligere oplysninger, fotos, udtalelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen på pressetelefon 7220 1066 – eller kommunikation@teknologisk.dk

Følg pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum