Nuuday kan nu tilbyde internet og tv til husstande på Nord Energis Fibernet

Del

Nu kan mere end 100.000 husstande i det meste af Vendsyssel og på Læsø købe internet fra Hiper via Nord Energis Fibernet. Inden for det næste halve år får de også adgang til tv, internet og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv.

Jon James, CEO i Nuuday
Jon James, CEO i Nuuday

En aftale mellem Nuuday-selskaberne YouSee, TDC Erhverv og Hiper og Nord Energi giver nu mere end 100.000 husstande på Nord Energis Fibernet mulighed for at købe en internetforbindelse fra Hiper. Inden for det næste halve år kan de også købe internet og tv fra YouSee og TDC Erhverv.

”Vores kunder efterspørger i stadig højere grad hurtige fiberforbindelser, og det er vores ambition, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Vi er derfor glade for, at vi fra i dag kan tilbyde kunder på Nord Energis Fibernet lynhurtigt internet fra Hiper, og inden længe også fleksible tv-løsninger og internet fra YouSee og digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv,” siger Jon James, CEO i Nuuday.

Den nye aftale giver bl.a. en række kunder, der i dag har internet via telefonstikket og derfor begrænsninger på hastigheden, mulighed for at skifte til en fiberforbindelse, hvor de kan få op til 1.000 Mbit.

”Danskerne bliver mere og mere digitale, og det er afgørende, at de har adgang til de digitale løsninger, der passer bedst til netop deres behov. I takt med, at fibernettene løbende udvides, arbejder vi målrettet på at nå bredest muligt ud, så vi kan være med til at give de danske forbrugere og virksomheder endnu mere at vælge i mellem,” fortsætter Jon James.

I første omgang bliver det Hiper, der kan tilbyde Nuuday-kunderne lynhurtigt bredbånd til en skarp pris på Nord Energis Fibernet. Hiper tilbyder f.eks. de mere end 100.000 husstande, der er dækket af Nord Energis Fibernet, en 1.000 Mbit forbindelse til 299 kr. og en 200 Mbit forbindelse til 269 kr.

Stærke valgmuligheder for danskerne

Nord Energi Fibernet åbnede i starten af 2020 sit Fibernet for salg fra 3. parts udbydere.

”Det er vores ambition, at borgerne og andelshavere i vores fiberforsyningsområde, skal have så mange valgmuligheder som muligt, når det kommer til eksempelvis internet og tv. Derfor har vi åbnet vores net for en række tjenesteudbydere, og nu kommer Nuuday med en hel perlerække af nye muligheder i form af Hiper, Yousee og TDC Erhverv. Det er vi meget glade for, og vi glæder os til samarbejdet, som giver både private og erhvervsdrivende flere digitale valgmuligheder på deres lokale Fibernet”, siger Christian Frost Lauritsen, direktør for Nord Energi Fibernet.

Samarbejdet mellem Nuuday og Nord Energi Fibernet er, ligesom en lang række andre aftaler mellem fibernetejere og tjenesteudbydere, indgået med OpenNet som bindeled.

”Vi har skabt OpenNet for at fremme samarbejdet i branchen til gavn for forbrugerne. Med en lang række aftaler har vi efterhånden cementeret vores position som brancheplatform. Det forarbejde, vi har lavet med de aftaler, der allerede er sat i drift, betyder, at det er nemt at etablere den tekniske integration mellem nye fibernetejere og tjenesteudbydere. Det er dejligt at se, at vores samarbejdsmodel kommer både almindelige forbrugere og vore partnere til gavn,” slutter Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet.

Om Nuuday
Nuuday består af ni stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere på tværs af Danmark og har mere end 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Kontakt for pressen: Mai-Britt Noe, Head of External Communication, tlf.: 28936328, mail: mbno@nuuday.dk.

Om Nord Energi Fibernet A/S
Nord Energi Fibernet A/S etablerer og ejer fibernettet i Nord Energis el-forsyningsområde samt i Sæby, Frederikshavn og på Læsø – i alt godt 121.000 potentielle husstande, Nord Energi Fibernet startede udrulning i 2006 og blev fuldt udrullet ved udgangen af 2020. Nord Energi Fibernet A/S forestår driften, vedligeholdelsen og udviklingen af fibernettet, herunder udrulning, installation og service. Nord Energis Fibernet er åbent for 3. parts udbydere. Nord Energi Fibernet er en del af Nord Energi koncernen med hovedsæde i Hjørring.

Kontakt for pressen: Thomas Hyllekvist Johansen, Chefkonsulent. Tlf: 91329941, Mail thj@nordenergi.dk

Om OpenNet
OpenNet blev stiftet i 2018 af energi- og telekoncernen Norlys, og leverer en uafhængig samarbejdsmodel og platform til fiberselskabernes åbning af nettene. OpenNet har som mål at samle branchen i en fælles løsning og har allerede formidlet aftaler med fibernettene hos Onefiber by GlobalConnect, Verdo, Nord Energi, Thy-Mors Energi, RAH, SEF, MES og Norlys, samt med tjenesteudbydere som Altibox, Telenor, TDC/YouSee, Hiper, Boxer, Stofa, Fibia, Bolig·Net, Kviknet, Fastspeed, Ipvision, Cibicom og Senia Network.

Kontakt for pressen: Henrik Møller Nielsen, tlf. 91151515, mail: hmn@opennet.dk 

Billeder

Jon James, CEO i Nuuday
Jon James, CEO i Nuuday
Download
Christian Frost Lauritsen, direktør for Nord Energi Fibernet
Christian Frost Lauritsen, direktør for Nord Energi Fibernet
Download

Information om Nuuday

Nuuday
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://nuuday.dk/

Om Nuuday
Nuuday består af ni stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere på tværs af Danmark og har mere end 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Læs mere om Nuuday på nuuday.dk.

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

Nuuday udpeger ny CTO og CXO til at drive forbedringer i kundeoplevelsen18.8.2021 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nuuday har i løbet af de sidste to år stabiliseret forretningen og samtidig lanceret nye digitale tjenester og produkter. En ældre teknologiplatform komplicerer dog interaktionen med Nuuday’s kunder og medfører en inkonsistent kundeoplevelse på centrale områder. I dag kan Nuuday derfor annoncere vigtige ændringer, som skal accelerere forbedringer i kundeoplevelsen. ”Vi er markedsleder i Danmark, og vores kunder forventer, at vi leverer de bedste produkter og kundeoplevelser. Det oplever størstedelen af ​​vores kunder også på tværs af vores brands, men der er forsat tilfælde, hvor vi ikke altid lever op til alle vores kunders forventninger - især når det gælder vores største brands. Det skyldes til dels vores komplekse og ældre IT-system. Da vi nu går ind i næste fase af separationen af ​​Nuuday og TDC NET, er dét det rigtige tidspunkt at skifte gear i vores IT-transformation for at sikre, at vi hurtigt bliver den digitale og kundeorienterede leverandør, vores kunder fortjener,” siger J

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum