PostNord Danmark

Nu tager PostNord et billede af din pakke ved fleksibel levering

Del
Fra i dag kan du se et billede af din pakke i PostNords app, når den er leveret på din adresse. Tiltaget gælder for kunder i hele landet, der er tilmeldt PostNords fleksible leveringsløsninger Modtagerflex og Flexchange - altså levering uden personlig kontakt.
Foto: PostNord
Foto: PostNord

Tiltaget kommer på bagkant af en vellykket pilottest, hvor pakkebude i Stenløse, Ølstykke og Veksø over en periode har taget billeder af de pakker, der er blevet leveretprivate adresser uden direkte kontakt. Formålet er, at pakkemodtagerne ved præcis, hvor på adressen deres pakker er leveret. 

- Vi er meget optagede af hele tiden at forbedre kundernes oplevelse og jeg er sikker , at pakkemodtagerne bliver glade for, at vi nu tilføjer et nyt element, der giver dem endnu merinformatioom deres pakker, siger Stine Sander, Pakke- og kommunikationsdirektør i PostNord Danmark.

Hos PostNord har pakkemodtagere to muligheder for fleksibel levering: Modtagerflex og Flexchange. To løsninger man kan tilmelde sig i PostNords app, der gør det muligt at få leveret pakker på sin adresse, selvom man ikke er hjemme. Modtagerflex er en fast aftale med PostNord om, at pakker må stilles på adressen, mens Flexchange er en engangstilladelse, som modtagerne har mulighed for at give, hvis de på dagen for levering ikke forventer at være hjemme.

Senere på året forventes det, at tiltaget udvides til også at omfatte fotodokumentation, når et bud har forsøgt hjemmelevering. For at tilmelde sig fleksibel levering, skal man skal være MITid valideret i PostNord appen.  

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: PostNord
Foto: PostNord
Download

Information om PostNord Danmark

PostNord Danmark
PostNord Danmark
Hedegaardsvej 88
2300 København S

https://www.postnord.dk/

Følg pressemeddelelser fra PostNord Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PostNord Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum