Nu kan kunder på Fibia og Energi Fyns fibernet købe Nuuday-produkter

Del

Nu åbner Fibia og Energi Fyn deres fibernet, og dermed kan mere end 600.000 kunder på Fibia og Energi Fyns fibernet også købe internet og tv-løsninger hos YouSee, Hiper og TDC Erhverv. I første omgang er internet fra Hiper tilgængelig, men inden for det næste halve år følger YouSee og TDC Erhverv trop.

Jon James, direktør for Nuuday.
Jon James, direktør for Nuuday.

Nu bliver der endnu mere at vælge mellem for både privatforbrugere og virksomheder i Østjylland, store dele af Sjælland og på Fyn. Langt de fleste kunder på Fibia og Energi Fyns fibernet får nemlig fra den 27. september adgang til lynhurtigt internet fra Hiper, og inden længe kan de også vælge internet og tv-løsninger fra YouSee og erhvervsprodukter fra TDC Erhverv.

”Vi er glade for, at vi som de første udbydere kan tilbyde tv, internet og erhvervsløsninger til kunder på Fibia og Energi Fyns fibernet. Danskerne bliver mere og mere digitale, og det er afgørende, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Fibernettene udvides løbende, og det er en stor fordel for de danske forbrugere, at de åbnes op, så de får endnu mere at vælge i mellem og kan købe de digitale løsninger, der passer bedst til deres behov,” siger Jon James, CEO i Nuuday.

Den nye aftale giver bl.a. en række kunder, der i dag har bredbånd via telefonstikket og derfor begrænsninger på hastigheden, mulighed for at skifte til en fiberforbindelse, hvor de kan få op til 1.000 Mbit.

”Vores kunder efterspørger i stigende grad fiberforbindelser, og derfor er vi glade for, at vi fra i dag kan tilbyde lynhurtigt internet fra Hiper og inden længe også fleksible tv-løsninger og internet fra YouSee og digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv til endnu flere danskere,” fortsætter Jon James.

I første omgang bliver det Hiper, der kan tilbyde lynhurtigt bredbånd på Fibia og Energi Fyns fibernet. Hiper tilbyder de mere end 500.000 Fibia-kunder i Østjylland og på Sjælland samt de 100.000 fynske brugere på Energi Fyns fibernet en 200 Mbit løsning til 299 kr. og en 1.000 Mbit forbindelse til 319 kr.

Godt med valgfrihed
Hos Fibia ser teknisk direktør Steen Nielsen frem til at åbne Fibias net.

”Valgfrihed er godt for forbrugerne. Familie og erhvervsdrivende kan vælge de løsninger, der passer dem bedst og det giver en god konkurrence og udnytter vores fibernet bedre. Og det gør, at vi fortsat kan udvikle og udbygge den stærke infrastruktur, som fibernetter er.”

I Region Sjælland har omkring 315.000 familier og virksomheder mulighed for at benytte Fibias fibernet. I Østjylland har cirka 155.000 familier og husstande den mulighed, mens der i Nordsjælland og Hovedstadsområdet er cirka 80.000.

Hos Energi Fyn ser bredbåndsdirektør Carsten Nedergaard Hansen frem til at åbne Energi Fyns net.

"Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, så de kan vælge den løsning, der passer til deres ønsker og behov. Det er godt for forbrugerne og for konkurrencen, at der er flere valgmuligheder. Og det bidrager til, at vi kan udbygge vores net og udrulle fibernet til endnu flere andelshavere".

På Fyn har 100.000 husstande og virksomheder mulighed for at benytte Energi Fyns fibernet.

Nuuday forventer, at man kan købe internet og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv på Fibia og Energi Fyns fibernet i løbet af fjerde kvartal. Tv-løsninger fra YouSee - herunder en fleksibel tv-pakke med både tv-kanaler og streamingtjenester – forventes at blive tilgængelig i løbet af første kvartal 2022. For en mindre gruppe kunder, vil det tage lidt længere tid, inden de får adgang til Nuudays produkter, men det forventes, at alle på Fibia og Fyn Energis fibernet til foråret vil have mulighed for at bestille tv og internet fra Nuuday.

Om Nuuday
Nuuday består af ni stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere på tværs af Danmark og har mere end 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Om Fibia
Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023. Fibia lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

Om Energi Fyn
Energi Fyn er ejet af 210.000 fynske andelshavere. Energi Fyn har udrullet fibernet til 100.000 husstande og virksomheder på Fyn og tilbyder forskellige bredbåndsløsninger. Derudover ejer og driver Energi Fyn elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn, håndterer afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn, sælger el og naturgas til private og erhverv samt etablerer og driver gadebelysningen i flere fynske kommuner.

Kontaktoplysninger
Nuuday: Mai-Britt Noe, mobil 28 93 63 28

Billeder

Jon James, direktør for Nuuday.
Jon James, direktør for Nuuday.
Download
Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør i Energi Fyn
Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør i Energi Fyn
Download

Information om Nuuday

Nuuday
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://nuuday.dk/

Om Nuuday
Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere på tværs af Danmark og har ca. 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Læs mere om Nuuday på nuuday.dk.

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

Nuuday kickstarter komplet IT-transformation: “Vi vil levere de bedste kundeoplevelser som den førende digitale serviceudbyder i Danmark”28.6.2022 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med annonceringen af Netcracker Technology som strategisk partner for Nuudays komplette IT-transformation igangsætter Danmarks største teleselskab rejsen mod at blive den mest digitale serviceudbyder i Danmark, der vil levere de bedste kundeoplevelser. Den nye IT-platform bliver omdrejningspunkt for en gennemgribende virksomhedstransformation.

Henrik Christiansen bliver ny CFO og en vigtig del af Nuudays virksomhedstransformation1.6.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Henrik Christiansen bliver ny CFO i Nuuday, hvor han starter d. 1. august. Henrik kommer fra en stilling som CFO i dagligvarekoncernen Dagrofa, hvor han har spillet en afgørende rolle i eksekveringen af ​​en omfattende turn-around, der har transformeret Dagrofa til en solid og profitabel virksomhed. I Nuuday vil Henrik blive en central figur i den igangværende virksomhedstransformation, som skal forvandle Nuuday til at blive et af de mest digitale og kundeorienterede teleselskaber i Europa. Med ansættelsen af Henrik Christiansen har CEO Jon James nu gennemført omorganiseringen af Nuudays ledelsesteam, som han igangsatte kort efter sin ankomst sidste år. “Henrik er en stærk leder med en dokumenteret erfaring med at lede effektive økonomifunktioner og gennemføre succesfulde og komplekse transformationer. Jeg er glad for, at vi har været i stand til at tiltrække Henrik til Nuuday”, siger CEO Jon James. Henrik kommer til Nuuday efter næsten otte år hos Dagrofa, og forinden var Henrik CFO h

Nuuday leverer en solid start på 2022 med 2 procent vækst i serviceomsætningen samt stabil udvikling inden for mobil og bredbånd6.5.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nuuday fortsatte i første kvartal af 2022 med at eksekvere sin strategi om at stabilisere forretningen inden for både B2C og B2B med fokus på strategiske kerneprodukter inden for mobil og bredbånd. Serviceomsætningen steg til 3.332m DKK, hvilket er en stigning på 2% ift. samme periode året før. Væksten blev drevet af en omsætningsfremgang på 6% inden for mobility services på tværs af erhvervs- og privatforretningen. Nuuday fortsatte stabiliseringen af kundebasen inden for de strategiske nøgleprodukter mobil og højhastighedsbredbånd, hvor kundebasen på mobil privatmarkedet steg med 2.000 omsætningsgenererende enheder (RGU[1]), mens der kom 1.000 færre RGU’er inden for bredbånd til private. Samlet set er dette udtryk for en væsentlig forbedring på privatmarkedet i forhold til de seneste kvartaler, samtidig med at kundebasen på erhvervsmarkedet fortsatte med at vokse drevet af vækst inden for mobil. TV-forretningen registrerede et tab på 21.000 RGU’er i Q1. Resultaterne afspejler Nuuday’s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum