Indenrigs- og Boligministeriet

Nu kan kommunerne søge om penge til inklusionsboliger

Del

I alt 14,1 mio. kr. ligger i den pulje til inklusionsboliger, som Bolig- og Planstyrelsen har åbnet for ansøgninger til.

Det er nu muligt for landets kommuner at ansøge Bolig- og Planstyrelsen om i alt 14,1 mio. kr. til opførelse og drift af inklusionsboliger, som er almene boliger målrettet psykisk og socialt sårbare mennesker.

”Jeg er glad for, at vi kan hjælpe kommunerne med en opgave, som i sidste ende gavner en gruppe af mennesker, der har særligt stort behov for en god og tryg base. Intentionen med inklusionsboliger er netop at imødekomme det behov,” siger indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen.

Der er åbent for ansøgninger i perioden 1. juli til 1. december 2022.

Det sker på baggrund af efterspørgsel fra kommunerne og som et led i en politisk aftale fra 2015 mellem den daværende V-regering, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Alternativet, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti. I alt 30 mio. kr. blev sat af til tilskudsordningen.

Nøgleord

Kontakter

Information om Indenrigs- og Boligministeriet

Indenrigs- og Boligministeriet
Indenrigs- og Boligministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K

https://im.dk/

Følg pressemeddelelser fra Indenrigs- og Boligministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Indenrigs- og Boligministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum