Andel

Nu kan du søge om penge til at styrke fællesskabet

Del

Nykøbing Falster, Roskilde, Fejø og Sorø – det er blot nogle af de steder i regionen, hvor fællesskabende foreninger og initiativer har modtaget en donation fra den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel. Skal din forening eller initiativ også have del i puljen, kan I søge om en donation frem til den 10. marts.

Står din forening og mangler 10.000 kr. til at styrke jeres sammenhold, eller brænder du inde med en fællesskabende idé, som kan samle folk i regionen?

Frem til den 10. marts har du mulighed for at søge om en af Andels ti donationer på 10.000 kr. Du kan søge penge til lige præcis det, du står og mangler, så længe det kommer fællesskabet i regionen til gode, lyder det fra Andels kommunikationsdirektør, Rikke Harbo Trikker:

”Alene kan vi rigtig mange ting, men når vi skaber noget i fællesskab, tænker vi anderledes, drømmer stort og skaber nyt. Det gør fællesskabet til noget helt unikt, og vi oplever, at det skaber glæde og energi i regionen. Ved at give foreninger og initiativer en økonomisk håndsrækning kan Andel forhåbentlig være med til fortsat at skabe glæde og fællesskab. Ingen projekter er for store eller små til at komme i betragtning.”

Donation skaber lokal glæde

Siden 2013 har 150 foreninger og initiativer i regionen modtaget donationer fra det andelsejede selskab, der med både donationer og ildsjælepris ønsker at skabe værdi for sine andelshavere ved at styrke det lokale fællesskab og udviklingen i regionen.

Nu skal de næste 10 modtagere findes, og spørger man en tidligere donationsmodtager, er der ingen tvivl – se at få sendt en ansøgning afsted:

”Da jeg sendte en ansøgning afsted på vegne af Utterslev Ciderlaug, havde jeg ikke turdet håbe på, at vi var blandt de heldige modtagere. Vi ansøgte om penge til et længe ønsket mosteri, så vi i fællesskab kunne presse årets æblehøst. Efter at vi modtog donationen, er medlemstallet vokset, og både børn og voksne fra lokalområdet kigger forbi, når vi holder æblemost-weekend i efteråret. Det er fantastisk, og jeg kan kun anbefale andre at søge”, lyder det fra formand Inge Chabot.

Sådan søger du
Har du eller din forening til huse i Vest- og Sydsjælland eller på Lolland-Falster og øerne, kan du søge om en økonomisk håndsrækning frem til den 10. marts kl.14.00. Du kan finde ansøgningsformularen på andel.dk/donation.

Billeder

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. Koncernen har 1.700 ansatte og omsatte i 2019 for 6.902 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum