Salling Group

Nu kan du igen nyde en Starbucks kaffe ’To-Go’

Del

Starbucks brygger igen kaffe og kolde drikke til To-Go gæster efter en måneds nedlukning for at begrænse spredning af COVID-19

I forlængelse af Danmarks nedlukning for at begrænse spredning af COVID-19 har også Starbucks Danmark haft deres cafeer lukket for besøg og To-Go. Men med en lang række forholdsregler på plads åbner de populære kaffe-steder nu op for, at gæsterne kan bestille kaffe og kolde drikke To-Go.

-Vi lukkede vores Starbucks-cafeer, fordi vi ikke tager nogen chancer, når det kommer til vores gæster og kollegers sikkerhed. Men nu har vi taget en lang række forholdsregler, ligesom resten af Danmark er ved at åbne gradvist op igen. Derfor føler vi os også trygge ved at åbne cafeerne for To-Go, fortæller Michael Hald, der er Franchisedirektør i Salling Group, som står bag Starbucks cafeerne i Danmark.

Gæsterne, der lægger vejen forbi, vil møde et anderledes Starbucks. Udover kun at servere drikkevarer To-Go er cafeerne udstyret med skilte, håndsprit, plexiglas ved bestillingskassen og afstandsmarkeringer på gulvet, der skal hjælpe gæsterne med at holde god afstand til hinanden. Og selvom menukortet for varme og kolde drikke er åbnet, vil udvalget af sandwich og kager også være begrænset til en start.

-Baristaerne har virkelig glædet sig til at komme tilbage og trylle med bønnerne. Og alt tyder da også på, at flere af vores gæster har set frem til åbningen og at kunne få en god kop kaffe med på deres vej ud i solskinsvejret, tilføjer Michael Hald.

For at begrænse kontakten mellem baristaer og gæster serverer Starbucks kun kaffe i engangskrus. Medbringer en gæst en genbrugskop vil den derfor ikke blive fyldt, men der gives selvfølgelig stadig 5 kr. i rabat.

Kontakter

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/
Om Starbucks

Siden 1971 har Starbucks Coffee Company forpligtet sig til etisk indkøb og ristning af arabica kaffebønner af høj kvalitet. I dag, med mere end 31.000 caféer over hele kloden, er Starbucks den førende kaffeproducent og forhandler af specialkaffe i verden. Gennem vores urokkelige engagement i ekspertise og vores vejledende principper bringer vi den unikke Starbucks oplevelse til live for hver gæst gennem hver kop.

Salling Group har i Danmark licensen til at åbne Starbucks Caféer. Den første åbnede i Fields i 2014. Der er i dag 14 caféer fordelt over landet.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Netto opfører unik og bæredygtig dagligvarebutik29.6.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Snart vil en helt ny Netto-butik smelte sammen med det naturskønne område ved Bygholm Bakker i Horsens. Opført i genanvendelige materialer, konstrueret i træ og beklædt med en imponerende facade er der tale om et nytænkende, bæredygtigt byggeri med respekt for både natur, miljø og lokalsamfund. Butikken er den første af sin slags i Danmark, og Netto håber, at fremtidens butikker kan få samme form.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum