Blockbuster

Nu kan den danske gyser, Breeder, streames på Blockbuster

Del

Fredag den 13. november har den nye danske gyser, Breeder, eksklusiv streamingpremiere hos Blockbuster.

Breeder havde biografpremiere den 31. oktober og kan allerede fredag den 13. november både købes og lejes hos Blockbuster. Breeder er bl.a. blevet kaldt en film, der ’insisterer på at bore sig vej ind i din underbevidsthed’ af DR og en film, ’der skriver sig ind i den aktuelle debat om misbrug af kvinder og gør det med en signatur i blod, bræk, sæd og snot’ i Politiken.

Om Breeder
Den danske gyserfilm Breeder handler om den unge kvinde Mia, der finder ud af, at et helsekostfirma er involveret i en omfattende kidnapning af kvinder. I jagten på afsløringen af sandheden bliver Mia selv indfanget i dystre, underjordiske faciliteter, og bekendte skikkelser får Mia til at indse, at det hele er langt mere komplekst, end hun troede. Den nervepirrende gyser-thriller har Sara Hjort Ditlevsen i hovedrollen som Mia og er instrueret af Jens Dahl, der tidligere bl.a. har skrevet Pusher i samarbejde med Nicolas Winding Refn og instrueret filmen 3 Ting.

Se mere på blockbuster.dk 

Kontakter

Billeder

Information om Blockbuster

Blockbuster
BlockbusterBlockbuster er Danmarks største online filmtjeneste med over 10.000 titler, som du kan leje eller købe og streame, som det passer dig. Blockbuster tilbyder både de nyeste film, som de første efter biograferne, samt de nyeste tv-serier.  Vores mission er at give dig det absolut bedste indhold og lade det være op til dig, hvor og hvornår du vil se det. Blockbuster udvidede i 2017 til Sverige, Norge og Finland. Se det store udvalg af film og serier på blockbuster.dk.

Følg pressemeddelelser fra Blockbuster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blockbuster

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum