Blockbuster

Nu kan den danske gyser, Breeder, streames på Blockbuster

Del

Fredag den 13. november har den nye danske gyser, Breeder, eksklusiv streamingpremiere hos Blockbuster.

Breeder havde biografpremiere den 31. oktober og kan allerede fredag den 13. november både købes og lejes hos Blockbuster. Breeder er bl.a. blevet kaldt en film, der ’insisterer på at bore sig vej ind i din underbevidsthed’ af DR og en film, ’der skriver sig ind i den aktuelle debat om misbrug af kvinder og gør det med en signatur i blod, bræk, sæd og snot’ i Politiken.

Om Breeder
Den danske gyserfilm Breeder handler om den unge kvinde Mia, der finder ud af, at et helsekostfirma er involveret i en omfattende kidnapning af kvinder. I jagten på afsløringen af sandheden bliver Mia selv indfanget i dystre, underjordiske faciliteter, og bekendte skikkelser får Mia til at indse, at det hele er langt mere komplekst, end hun troede. Den nervepirrende gyser-thriller har Sara Hjort Ditlevsen i hovedrollen som Mia og er instrueret af Jens Dahl, der tidligere bl.a. har skrevet Pusher i samarbejde med Nicolas Winding Refn og instrueret filmen 3 Ting.

Se mere på blockbuster.dk 

Kontakter

Billeder

Information om Blockbuster

Blockbuster
BlockbusterOm Blockbuster
På Blockbuster kan du let og enkelt købe, leje og se film – helt uden abonnement. Det betyder, at du som kunde kun betaler for de film, du ser. Blockbuster har et kæmpe udvalg – over 11.000 film (heraf 1.200 danske) og byder på alt fra hæsblæsende action til underholdende komedier, rørende filmperler, hyggelige børne- og familiefilm samt masser af premierefilm – direkte fra biograferne til din stue. Blockbuster udvidede i 2017 til Sverige, Norge og Finland.

Læs mere om Blockbuster og se det store udvalg af film på blockbuster.dk.

Følg pressemeddelelser fra Blockbuster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blockbuster

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum