Halsnæs Kommune

Nu er valgkandidaterne fundet

Del

Se hvem der stiller op som kandidater til kommunal- og regionsrådsvalget samt Ældrerådsvalget her i Halsnæs.

Den 16. november 2021 skal vi igen til stemmeurnerne. Her løber kommunal- og regionsrådsvalget samt ældrerådsvalget nemlig af stablen.

Men er du allerede nu nysgerrig efter at vide, hvem du kan stemme på, så behøver du ikke vente helt til valgdagen. Du kan nemlig allerede nu se, hvem der stiller op.

Kandidater til kommunalvalg

Via linket her kan du se, hvilke kandidater og partier som stiller op til kommunalvalget i Halsnæs. 

Kandidater til regionsrådsvalg

Via linket her kan du se, hvilke kandidater og partier som stiller op til regionsrådsvalget i Region Hovedstaden.

Kandidater til Ældrerådsvalg

Er du over 60 år, har du også mulighed for at stemme ved ældrerådsvalget. Du kan se de 22 kandidater, der stiller op via linket her. 

Åbent for brevstemmer

Er du forhindret i at stemme på selve valgdagen, så husk, at du har mulighed for at brevstemme i stedet. Du kan brevstemme i perioden fra den 5. oktober til og med den 12. november. I Halsnæs kan du brevstemme i Borgerservice og på bibliotekerne i Hundested og Frederiksværk.

Du kan læse mere om, hvordan du brevstemmer, og om åbningstiderne for de tre brevstemmesteder via linket her. 

Hjælp til at stemme

Har du nedsat førlighed eller et handicap, stiller kommunen en række hjælpemidler til rådighed, så du kan stemme. Ønsker du på baggrund af nedsat førlighed eller handicap at stemme et andet valgsted i kommunen end der, du er tilknyttet, kan du søge om det tidligst den 18. oktober og senest den 8. november kl. 12.

Læs mere om mulighederne på linket her.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum