Ishøj Kommune

Nu er det tid til at indstille kandidater til Ishøj Kommunes Ældrepris og Handicappris 2019

Del

Ishøj Kommune hylder dem, der gør en særlig indsats for vores ældre medborgere og medborgere med handicap. Senest onsdag den 18. september 2019 kan du indstille din kandidat til Handicapprisen og Ældreprisen 2019

Amputcafeen vandt sidste års Handicappris.
Amputcafeen vandt sidste års Handicappris.

I 2018 gik ældreprisen til Erik Schlichting for sit store engagement inden for ældreområdet. Særligt Eriks drivkraft i at få Seniorværkstedet op at stå, gjorde, at Erik var den helt rigtige vinder af Ældreprisen 2018. Handicapprisen gik i 2018 til Amputcafeen, som er et socialt tilbud, til borgere der har mistet en legemsdel. I Amputcafeen mødes borgerne til forskellige sociale aktiviteter, hvor der oftest er smil på læben men også rum for at tale om det, der er svært.

Kender du andre som Erik Schlichting eller Amputcafeeen, som gør en stor forskel for ældre eller borgere med et handicap? Så skynd dig at sende en mail til Lisbeth Halvorsen, sekretær for Handicaprådet på mail lhalv@ishoj.dk eller til Anette Wilhelmsen, sekretær for Seniorrådet på mail ywi@ishoj.dk. I indstillingen til priserne skal du skrive, hvem du synes fortjener prisen, og hvorfor det lige præcis er den person eller forening, der skal have priserne. Send din indstilling senest onsdag d. 18. september 2019.

Ældreprisen og Handicapprisen bliver i år uddelt samtidig med, at Ishøj Kommunes frivilligfest løber af stablen.

Hvem kan indstille til priserne?

Alle, både enkeltpersoner, frivillige foreninger, virksomheder, boligselskaber, kommunale foreninger mv. kan indstille en kandidat til begge priser.

Hvem kan modtage Ældreprisen?

Ældreprisen uddeles til en person, der har gjort en særlig indsats for ældre Ishøj-borgere. Det kan fx være en frivillig, der har arbejdet aktivt for bedre forhold for ældre medborgere eller en person, som selv har gjort en forskel for ældre borgere.

Hvem kan modtage Handicapprisen?

For Handicapprisen gælder det, at prisen både kan uddeles til enkeltpersoner eller foreninger og virksomheder, der har gjort en særlig indsats for Ishøj-borgere med et handicap.

Hvem vælger vinderne?

De to prisvindere vælges af et panel bestående af borgmesteren, formanden for Social- og Sundhedsudvalget, formanden for Udsatterådet, formanden for Seniorrådet samt næstformanden fra Handicaprådet.

Hvornår hylder vi vinderne?

Frivilligfesten afholdes fredag d. 27. september 2019 fra kl. 17-20 i bevægelseshallen i Ishøj Idræts & Fritidscenter. Samtidig med uddeling af Ældreprisen og Handicapprisen vil også den nyindstiftede sociale frivilligpris blive uddelt.

Prismodtagerne modtager hver et gavekort på 3000 kr., en buket blomster samt en indgraveret vase.

Kontakter

Anette Wilhelmsen, sekretær for Seniorrådet, ywi@ishoj.dk
Lisbeth Halvorsen, sekretær for Handicaprådet, lhalv@ishoj.dk

Billeder

Amputcafeen vandt sidste års Handicappris.
Amputcafeen vandt sidste års Handicappris.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum