Landbrug & Fødevarer

Nu åbnes der for nomineringer til Embla Food Awards 2021 – den nordiske madpris

Del

Den nordiske konkurrence er hård mellem de bedste producenter, formidlere og oplevelsesdestinationer for den nordiske mad.

Det nordiske køkken er kendt for sin rene smag og kompromisløse formidling. Det har gjort nordisk mad til et modeord langt ud over de nordiske landegrænser

- Med Embla Food Awards ønsker vi at styrke den nordiske madidentitet og hylde folkene bag maden, siger Bjørn Gimming, formand for Den Norske Landboforening og vært for prisen i 2022.

Til marts fejrer vi nordisk mad gennem en storslået prisuddeling i den norske hovedstad, Oslo. Det er nu muligt at nominere i alle syv kategorier. Du kan nominere dig selv, en kollega eller et gastronomisk forbillede.

På emblafoodaward.com kan du nominere kandidater i følgende kategorier:

• Nordisk fødevareproducent

• Nordisk madiværksætter

• Nordisk madhåndværker

• Nordisk madkommunikatør

• Nordisk mad til mange

• Nordisk maddestination

• Nordisk mad til børn og unge

Der vil blive anvendt forskellige kriterier til at evaluere kandidaterne, eksempelvis bæredygtighed, originalitet, ærlighed og "nordisk".

Siden emblafoodaward.com er åben for nomineringer i hele oktober. En national jury udpeger kandidater fra deres eget land. Disse vil blive præsenteret i midten af december.

Kontakter

Links

Information om Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer
Axelborg, Axeltorv 3
1609 København V

3339 4000https://www.lf.dk/

Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og fødevarevirksomheder

Følg pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer undskylder forløb om krænkelser i DanBred30.9.2021 15:56:18 CEST | Pressemeddelelse

Erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer leverer en uforbeholden undskyldning for organisationens ageren i forbindelse med krænkelsessagerne i selskabet DanBred, som Landbrug & Fødevarer ejer 51 pct. af. Organisationens Fællesformandskab og direktion præsenterer på baggrund af sagen en række konkrete tiltag, som blandt andet skal sikre konsekvenser, hvis god selskabsledelse ikke efterleves i eksterne selskaber, organisationen er medejer af.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum