Ishøj Kommune

Nu åbner Kulturium Bibliotek i Ishøj for udlån og aflevering

Del

Mandag den 18. maj åbner Kulturium Bibliotek igen. Der er tale om en begrænset åbning, hvor Ishøj-borgerne kan aflevere og låne materialer

Kulturium Bibliotek i Ishøj.
Kulturium Bibliotek i Ishøj.

I denne fase er det ikke muligt at tage ophold eller afholde aktiviteter på biblioteket. Men biblioteket glæder sig til at byde brugerne velkommen tilbage og til, at Ishøjs borgere igen kan forsyne sig med masser af gode bøger, film, spil og musik.

Den begrænsede åbning af Kulturium Bibliotek betyder nemlig, at Ishøjs borgere igen kan låne og aflevere materialer på biblioteket.

Det vil kun være området omkring informationsøen, der vil være tilgængeligt, og derfor vil det være personalet, som finder det, brugerne ønsker at låne. De nyeste materialer og udvalgte materialeudstillinger vil være stillet frem til inspiration omkring informationsøen.

Gæster må tage kortvarigt ophold på biblioteket for at afhente materialer.

”Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer,” siger biblioteksfaglig leder på Kulturium Bibliotek Heidi Knudsen Rostholm. ”Det betyder, at det desværre ikke er muligt at bruge bibliotekets computere, printe, læse til eksamen, hygge sig med vennerne i sofaerne eller lege i børnebiblioteket. Til gengæld kan vores brugere nu bestille materialer fra andre biblioteker,” tilføjer hun.

Brugere af biblioteket med en længere forespørgsel, kan få hjælp og vejledning på telefon 4357 7171 eller ved at skrive til isbib@ishoj.dk. Telefontiden er kl. 11-15 mandag-fredag.

Reserver gerne hjemmefra

For at ekspeditionen skal glide hurtigere, opfordres borgerne til i videst mulig udstrækning at reservere hjemmefra. Biblioteket prioriterer højt at finde bestilte materialer frem hurtigt.

Når en reservation er klar til afhentning, får brugeren besked om dette, hvorefter materialet vil være at finde på reservationshylden på biblioteket. 

For at det skal være en tryg og god oplevelse for alle, både medarbejdere og gæster, bliver der sat plakater op, som forklarer og uddyber, hvordan gæster skal forholde sig på biblioteket i denne tid. Der vil naturligvis blive foretaget alle nødvendige forbehold ift.

Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og der vil blandt andet være afstandsmærker på gulvet.

Hvis der er noget, brugere er i tvivl om, er de altid velkommen til at spørge personalet.

Biblioteket opfordrer til at sprede besøg ud over hele åbningstiden, for at undgå sammenstimling.

Ingen gebyr for materialer med afleveringsfrist fra 1. marts-31. maj

Der opkræves ikke gebyrer for materialer med afleveringsfrist i perioden fra den 1. marts til den 31. maj. Det betyder, at der først tillægges gebyrer på materialer med afleveringsfrist fra 1. juni.

Bibliotekets åbningstid indtil videre:

  • Mandag-torsdag: 10-19
  • Fredag: 10-17
  • Lørdag: 10-15

(Biblioteket holder lukket Kristi Himmelfart, i pinsen og Grundlovsdag).

Kontakter

Heidi Knudsen Rostholm, biblioteksfaglig leder på Kulturium Bibliotek, hekro@ishoj.dk

 

Billeder

Kulturium Bibliotek i Ishøj.
Kulturium Bibliotek i Ishøj.
Download
Indgang fra Ishøj By Center til Kulturium Bibliotek i Ishøj.
Indgang fra Ishøj By Center til Kulturium Bibliotek i Ishøj.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum