headspace

Nu åbner headspace officielt i Slagelse

Del

Det Sociale Netværk/headspace Danmark slår i dag officielt dørene op til det nye headspace-center i Slagelse. Centeret ligger på Klingeberg 2, 2. sal og er åbent for alle børn og unge mellem 12 og 25 år, der har brug for nogen at tale med.

headspace Slagelse har været åbent siden starten af juni, men på grund Covid-19 blev den officielle åbning udskudt.

Slagelses borgmester John Dyrby Paulsen glæder sig over at byens børn og unge nu har et sted at gå hen og tale med nogen om deres udfordringer.

”Mange unge går rundt og tumler med tanker, som de har brug for at tale med nogen om. Derfor glæder det mig virkelig meget, at headspace er kommet til byen, og jeg ser frem til samarbejdet mellem Slagelse Kommune og headspace,” siger han.

headspace Danmark har længe ønsket at rykke til Vestsjælland og Slagelse bliver forhåbentlig den først kommune af flere på Sjælland, der får et headspace-center.

”Hver gang vi åbner et nyt headspace-center er det en lige vej til forbedret trivsel for de børn og unge, der benytter centret, hvor vi jo helt anonymt og uforpligtende er nogen at tale med. Derfor glæder det mig naturligvis meget at Slagelse Kommune rækker ud efter civilsamfundet i arbejdet for at nå udsatte børn og unge ,” siger Poul Nyrup Rasmussen, stifter af og protektor for Det Sociale Netværk/headspace Danmark.

Samarbejdet med Slagelse Kommune betyder bl.a., at Slagelse Kommune har fremskudte medarbejdere fysisk til stede i headspace Slagelse 15 timer om ugen. Derudover har Region Sjælland også en fremskudt medarbejder fra psykiatrien i headspace Slagelse 8 timer om ugen. De fremskudte kommunale og regionale medarbejdere sikrer en langt bedre brobygning mellem civilsamfundet og de offentlige tilbud. Ingen andre civilsamfundstilbud har som headspace fremskudte kommunale og regionale medarbejdere integreret i den daglige drift over hele landet.

I centeret er der ansat to ungerådgivere, der er godt i gang med at rekruttere frivillige. Hvis du er interesseret i at blive frivillig i headspace Slagelse eller har spørgsmål vedrørende centret, kontakt gerne centerchef Mette Truesen på mobil: +45 5373 3012 eller email: mt@headspace.dk.

Nøgleord

Kontakter

Information om headspace

headspace
headspaceheadspace er et gratis og anonymt landsdækkende rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år. Her kan børn og unge komme med alle slags problemer – store som små, og de kan dumpe ind direkte fra gaden og få den nødvendige hjælp. headspace er fysisk til stede i en lang række danske byer og er tilgængeligt online via chatfunktionen på www.headspace.dk/chat.

headspace har en række centre landet over, hvor unge mellem 12-25 kan dukke op uden forudgående aftale og tale om alt, der ligger dem på sinde. headspace hjælper årligt over 9000 unge mennesker på landsplan. Det er blevet til 55.000 unge, som headspace har hjulpet godt videre i livet siden 2013.

Følg pressemeddelelser fra headspace

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra headspace

headspace Danmark lancerer kampagnen ’Kære forældre’17.8.2020 12:07:11 CESTPressemeddelelse

headspace Danmarks nye kampagne ”Kære forældre,” der lanceres i dag, sætter fokus på den svære samtale mellem forældre og barn. Den skal sende et budskab om, at det er helt normalt at kommunikationen slår knuder, især der, når børn bliver til unge voksne. De to skuespillere Peter Mygind og Ellen Hillingsø medvirker i de to kampagnefilm. Forfatteren Peter Øvig og hans søn Aske fortæller også om deres erfaringer med headspace.

headspace modtager kvalitetsstempel af RådgivningsDanmark25.6.2020 06:00:00 CESTPressemeddelelse

headspace Danmark – et initiativ under foreningen Det Sociale Netværk – er nu blevet akkrediteret af brancheforeningen RådgivningsDanmark, der samler og løfter kvaliteten på NGO-rådgivningsfeltet. Det betyder, at rådgivningen har været igennem en kvalitetsvurdering af, hvorvidt tilbuddet lever op til en række fælles standarder for rådgivningstilbud. headspace er det hidtil største face-to-face rådgivningstilbud, der er blevet akkrediteret af RådgivningsDanmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum