headspace

Nu åbner headspace i Hobro

Del

Nu slår headspace Mariagerfjord endelig dørene op i Hobro. Siden kontrakten med kommunen blev underskrevet 1. oktober sidste år, er lokalerne blevet istandsat, og der er ansat ungerådgivere, så centret er klart til at åbne officielt på Hobro Busterminal, H.I. Biesgade 4 i Hobro.

Dermed får også unge mellem 12 og 25 år i Mariagerfjord Kommune ”nogen at tale med”, og centerchef Line Brix Madsen glæder sig til at tage imod de unge.

”Det er vigtigt, at der altid er nogen for de unge at tale med om stort og småt. Særligt efter et par år i coronaens tegn går mange unge rundt med en fornemmelse af at være isolerede og sat udenfor fællesskaberne. Dem vil vi gerne i kontakt med, og alle skal vide, at vores dør altid er åben,” siger hun.

Faktisk har centret allerede været i kontakt med de første unge

Mariagerfjord Kommune har fokus på at indsatsen gavner børn og unge i hele kommunen, og derfor er placeringen på busstationen i Hobro, hvor de unge færdes, også central. Men derudover vil headspace også være opsøgende og til stede i hele kommunen på de lokale folkeskoler og forskellige uddannelses- og fritidsinstitutioner, hvor de unge har deres hverdag.

Det er headspace Danmarks tredje headspace center i Region Nordjylland, og åbningen er helt i tråd med headspaces mål om at blive et landsdækkende rådgivningstilbud for børn og unge. Den nationale chat i headspace er allerede åben for unge over hele landet.

Hvis du er interesseret i at blive frivillig i headspace Mariagerfjord eller har spørgsmål vedrørende centret, kontakt gerne centerchef Line Brix Madsenpå mobil: +45 5361 0487 ellere-mail:lm@headspace.dk.

Nøgleord

Kontakter

Information om headspace

headspace
headspaceheadspace er et gratis og anonymt landsdækkende rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år. Her kan børn og unge komme med alle slags problemer – store som små, og de kan dumpe ind direkte fra gaden og få den nødvendige hjælp. headspace tilbyder både fysisk rådgivning i en lang række danske byer samt digital chat- og videorådgivning på headspace.dk.

Siden starten i 2013 har headspace rådgivet omkring 60.000 unge via face-to-face-rådgivning, chat- og videorådgivning. Desuden har headspace været i kontakt med flere end 160.000 børn og unge igennem udgående oplæg og synlighedsaktiviteter, fx på skoler og ungdomsuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra headspace

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra headspace

Ny alliance vil gøre faglige uddannelser attraktive for flere unge25.11.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Adskillige gode kræfter går nu sammen for at løfte de faglige uddannelser. Unge, parter på uddannelsesområdet og arbejdsmarkedets parter danner Alliancen for Faglig Uddannelse med det formål at gøre faglige uddannelser attraktive for langt flere unge end i dag. Det sker som en direkte udløber af headspace-initiativet ”Hvad kan jeg blive?”, der frem til slutningen af 2023 er støttet med 17 mio. kroner af A. P. Møller Fonden, med det formål at få flere unge til at interessere sig for erhvervsuddannelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum