Novo Holdings køber canadisk life science-virksomhed

Del

Novo Holdings har aftalt at købe Altasciences af Audax Private Equity.

Abhijeet Lele, Senior Partner og Head of Principal Investments i USA hos Novo Holdings.
Abhijeet Lele, Senior Partner og Head of Principal Investments i USA hos Novo Holdings.

Altasciences, der blev grundlagt i 1992, tilbyder en førende, fuldt integreret platform med services til at understøtte den tidlige fase af lægemiddelsudvikling. Selskabet er en partner for farmaceutiske og bioteknologiske selskaber i lægemiddeludvikling ­– fra prækliniske sikkerhedstest til kliniske proof-of-concept-undersøgelser.

Inden for det seneste årti er virksomheden vokset både organisk og gennem opkøb til at have en betydelig tilstedeværelse inden for prækliniske sikkerhedstest, klinisk farmakologi, bioanalyse, kontraktforskning og kontraktproduktion.

Altasciences har hovedkontor i Canada, driver seks faciliteter i USA og Canada og beskæftiger over 1.300 medarbejdere.

"Altasciences-teamet har gjort et imponerende stykke arbejde med at skabe en innovativ virksomhed, der spiller en vigtig rolle i at udvikle innovative lægemidler til patienter, og som er godt positioneret til at tage en andel af det hurtigt voksende marked for lægemiddeludviklingsservices. Vi er glade for denne investering og ser frem til at udnytte vores netværk til at udvikle Altasciences sammen med ledelsesteamet," siger Abhijeet Lele, Senior Partner og Head of Principal Investments i USA hos Novo Holdings.

Altasciences's nuværende direktion, med adm. dir. Chris Perkin i spidsen, vil fortsat lede virksomheden efter overtagelsen.

Yderligere information i vedhæftede pdf. 

Kontakter

Anders Rosendahl, pressekoordinator: 40483766, aro@novo.dk

Billeder

Abhijeet Lele, Senior Partner og Head of Principal Investments i USA hos Novo Holdings.
Abhijeet Lele, Senior Partner og Head of Principal Investments i USA hos Novo Holdings.
Download

Vedhæftede filer

Information om Novo Holdings

Novo Holdings
Novo Holdings
Tuborg Havnevej 19
2900 Hellerup

3527 6500https://www.novoholdings.dk/

Novo Holdings er et dansk aktieselskab, der er 100 procent ejet af Novo Nordisk Fonden. Selskabet er holding- og investeringsselskab for virksomhederne i Novo Gruppen, der består af Novo Nordisk A/S og Novozymes A/S, og forvalter fondens aktiver. Ud over at være hovedaktionær i Novo Gruppens selskaber formidler Novo Holdings seed- og venturekapital til udviklingsselskaber og erhverver betydende ejerandele i veletablerede virksomheder inden for life science samt forvalter en bred portefølje af finansielle aktiver. 

Novo Holdings vision er at være anerkendt som én af verdens førende investorer inden for life science med fokus på langsigtet værdiskabelse. Se mere på www.novoholdings.dk

Følg pressemeddelelser fra Novo Holdings

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Novo Holdings

Novo Holdings udnævner Christoffer Søderberg til Head of Principal Investments1.9.2020 13:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Christoffer Søderberg vil som Head of Principal Investments få det overordnede ansvar for at eksekvere Principal Investments’ strategi. Han kommer til at stå i spidsen for et team på flere end 20 investorer, der skal forvalte og vækste den eksisterende investeringsportefølje på mere end 50 mia. kr. i førende life science-virksomheder i Europa og USA. I USA er der foretaget to ansættelser som det første skridt på vejen til at etablere Principal Investments på verdens største og vigtigste healthcare- og life science-marked.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum