Nova

NOVA indtager Grøn Koncert

Del

Tuborg, Muskelsvindfonden og NOVA har indgået et mediepartnerskab, der skal gøre Grøn endnu mere festlig

Sommer er lig med fest, musik og god stemning – og sommeren 2018 bliver ingen undtagelse. Tværtimod. NOVA har nemlig indgået mediepartnerskab med Tuborg og Muskelsvindfonden og bliver nu en del af årets Grøn Koncert.
Den ene af to scener til årets i alt otte koncerter bliver døbt NOVA-scenen, og her vil de populære værter Dennis Ravn, JoJo og Signe Krarup fra det prisvindende morgenshow GO´NOVA være konferenciers.


Derudover sender NOVA masser af radio fra Grøn-pladsen, fanger stemningen, den gode musik og snakker med både kunstnere og koncertgængere.
Jeg glæder mig til samarbejdet, det er et perfekt match. Det er en rigtig god måde for os på NOVA at komme ud til vores lyttere og møde dem, siger en forventningsfuld COO i Bauer Media, Tobias Nielsen.


Tuborg vil inspirere og guide folk til at komme på de bedste festivaler og spillesteder, og derfor er samarbejdet med NOVA fantastisk. Det giver os mulighed for at komme kontakt med alle de danskere, der ligesom os elsker Grøn, og som vil bidrage til at indfri vores vision: At skabe et samfund med plads til forskelle, siger Christian Sveigaard, marketingschef, Tuborg.


Partnerskabet med NOVA giver endnu bedre muligheder for at invitere alle danskere med til Danmarks største sommerfest. Vi glæder os til at bringe Grøns artister og NOVAs lyttere tættere sammen, siger Jacob Bartholin, partnerskabschef i Muskelsvindfonden.


Grøn Koncert finder sted i uge 29 og 30, hvor vi besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 19. juli. Herefter følger Kolding 20. juli, Aarhus 21. juli, Aalborg 22. juli, Esbjerg 26. juli, Odense 27. juli og Næstved 28. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 29. juli i Valby.


Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte COO i Bauer Media, Tobias Nielsen via e-mail tobias@bauermedia.dk eller 33 91 1000.

Billeder

Information om Nova

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum