Nova

For 10. år i træk har radiostationen NOVA i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse samlet ind til Støt Brysterne. Og endnu engang blev der samlet flere millioner kroner ind.

Del

NOVA kan andet end at spille god musik og underholde Danmark. Radiostationen har i år samlet 3.430.800 kroner ind til Støt Brysterne

NOVA med værterne Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Lars Johansson, Signe Krarup, Lasse Knudsen, Jakob Maarup, Ortal Leman, Casper Hjorth, Karoline Haubek, Anna Vigen og Daniel Cesar har i ugens løb samlet ind til Støt Brysterne.  

”Vi er rigtig stolte over at kunne aflevere et så flot beløb til en så vigtig sag som Støt Brysterne. Vi kan mærke, at det betyder rigtig meget. Både for os og for vores lyttere, lyder det fra GO´NOVA-vært,” Dennis Ravn.

Hos Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse er man glade for og stolte over det mangeårige samarbejde med NOVA, som igen i får stor betydning for rigtig mange danskere.

”Tusind tak til alle engagerede lyttere, radioværter, sponsorere og NOVA, der for 10. år i træk har støttet op om brystkræftsagen. Virkelig flot indsamling hele ugen og fantastisk resultat. Indsamlingen har stor betydning for det fremtidige arbejde med at redde liv gennem forskning, oplyse om forebyggelse og yde patient- og pårørendestøtte. Når vi står sammen, kan det mærkes,” siger kampagneansvarlig for Støt Brysterne, Sisan Bové.

Der blev i alt indsamlet 3.430.800 kroner fra lørdag den 7. oktober til fredag den 13. oktober.

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs content director Steffen Raastrup 60567181 steffen.raastrup@bauermedia.dk eller Støt brysternes kampagneansvarlige, Sisan Bové på 50 99 37 92 eller sisanb@cancer.dk

Links

NOVA

NOVA ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye