Norlys

Norlys giver 26.000 husstande i Randers og Hobro større valgfrihed på internet og tv

Del

Efter overtagelsen af fibernettet fra Verdo åbner Norlys nu nettet, og giver borgerne 12 forskellige udbydere af internet og tv at vælge imellem.

Norlys giver større valgfrihed på internet og tv
Norlys giver større valgfrihed på internet og tv

Nu kan borgerne i Randers og Hobro vælge mellem langt flere tv- og internetudbydere. Her åbnes fibernettet nemlig op. Det betyder, at borgerne fremover kan vælge mellem alle de 12 serviceudbydereaf internet og tv, som Norlys har aftaler med i fibernettet.

- Vi overtog fibernettet i Randers og Hobro den 1. juni, og i lighed med resten af Norlys’ fiberområde får beboerne i Randers og Hobro nu valgfrihed. Vi er glade for, at borgerne nu har flere udbydere at vælge imellem, siger Torben Poulsen, direktør i Norlys Fibernet.

5.000 nye husstande får adgang til fibernet

Udover mere valgfrihed til de eksisterende borgere på fibernettet vil Norlys også tilbyde fibernet til langt flere beboere i Randers og Hobro-området. Norlys er nemlig langt med planerne om at udbygge fibernettet i området.

- Lige efter sommerferien begynder vi at udvide fibernettet. I alt får 5.000 nye husstande i Randers og Hobro adgang til fibernet i 2022. Det er 20 procent flere end i dag i det område, siger Torben Poulsen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Norlys giver større valgfrihed på internet og tv
Norlys giver større valgfrihed på internet og tv
Download

Links

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 750.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

Om fiber fra Norlys
Norlys ejer Danmarks største fibernet med over 700.000 adresser. Med et åbent fibernet får man mulighed for selv at vælge internetprodukter og tv-indhold blandt de 12 serviceudbydere, der indgår i Norlys’ fibersamarbejde. Det kan man læse mere om på norlys.dk/fritvalg.

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum