MapsPeople A/S

Nordjysk it-virksomhed i vild vækst: MapsPeople ansætter medarbejder nummer 100

Del

MapsPeople har international succes, og det kan i den grad aflæses på antallet af nytilkomne medarbejdere. I dag når MapsPeople en milepæl med ansættelsen af medarbejder nummer 100.

Det går stærkt for den nordjyske SaaS-virksomhed MapsPeople, der inden for de seneste 15 måneder har ansat 50 nye medarbejdere og set en medarbejdervækst på samtlige af virksomhedens kontorer i Aalborg, København, Austin (Texas), München og senest også Singapore. MapsPeople, der leverer indendørs kortløsninger til adskillige store virksomheder som PwC, LinkedIn og JPMorgan Chase & Co., har netop ansat medarbejder nummer 100, og vækstambitionerne fortsætter. 

“Indendørs kortløsning er et område i vækst, og vi oplever en enorm efterspørgsel efter vores produkt og løsninger fra hele verden. Over halvfems procent af vores vækst kommer fra udlandet, hvor det især er USA og vores naboer i Vesteuropa, som indkøber vores løsninger. Asien er også begyndt at fylde i virksomheden, og vi har derfor for nylig også åbnet et kontor i Singapore,” fortæller Michael Gram, CEO hos MapsPeople.

Den største vækst i antallet af medarbejdere er på hovedkontoret i Aalborg, hvor også medarbejder nummer 100, Anne Kristine Bach, i dag er blevet ansat som produktchef. Anne Kristine Bach skal hjælpe MapsPeople til vækst med fokus på produktudvikling- og optimering af kortløsninger ved hjælp af blandt andet maskinlæring og 3D-visualisering.  

“Første gang jeg besøgte MapsPeople, var det tydeligt at mærke, at medarbejderne brænder for det, de gør, og går på arbejde for at gøre en forskel. Dét glæder jeg mig til at blive en del af. MapsPeople er på en spændende rejse, som jeg ser frem til at være med på, hvor jeg kan bidrage til produktudviklingen i rollen som produktchef i en international virksomhed,” fortæller Anne Kristine Bach, der har en baggrund i beslægtede stillinger, hvorfra hun har stor erfaring og indsigt i branchen. 

Kendt blandt udviklerkredse

MapsPeoples kontorer i USA og København har også oplevet en stigning i medarbejderstaben. Særligt inden for områderne salg, udvikling og digital produktion er der sket en vækst i medarbejderstaben, og MapsPeople er i dag kendt i udviklerkredse.

MapsPeoples Al-udvikling og digitale produktion foregår fra hovedkontoret i Aalborg, hvor virksomheden har stor succes med at rekruttere medarbejdere. Kendskabet til MapsPeople øges blandt andet gennem samarbejdet med Aalborg Universitet, University College Nordjylland (UCN) og TechCollege.

Nøgleord

Kontakter

MapsPeople A/S
Michael Gram, CEO
Mobil (+45) 53 74 09 00
E-mail mg@mapspeople.com
Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

MapsPeoples PR-bureau Mindshare
Andreas Hedensten, Communications Partner
Mobil (+45) 28 92 64 94
E-mail andreas.hedensten@mindshareworld.com

Billeder

Vedhæftede filer

Information om MapsPeople A/S

MapsPeople A/S
MapsPeople A/S
Stigsborgvej 60
9400 Nørresundby

+45 70 13 02 12https://www.mapspeople.com

MapsPeople er førende leverandør inden for kortlægning og navigation. Virksomheden specialiserer sig i at udvikle og implementere den dynamiske platform MapsIndoors, der både kan håndtere grundlæggende vejvisning i store bygningskomplekser og optimere udnyttelsen af bygningerne via integration med kundernes IT-systemer. MapsPeoples platform anvendes i mere end 40 forskellige lande.

 

Følg pressemeddelelser fra MapsPeople A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MapsPeople A/S