DEO

Nordjyder kan rejse gratis hjemme fra stuen – i selskab med andre

Del

Tag med ud i Europa – via din egen computerskærm.

Nu får du chancen for – gratis og helt uden skygge af corona – at besøge en række spændende europæiske lande. Det gør du ved at deltage hjemme fra din egen computer eller tablet. Men du rejser ikke alene: Ud over dig er en hel flok andre rejsende koblet op på samme tur, så I rejser online sammen.

I maj 2021 kan du komme med til følgende rejsemål, alle på onsdage kl. 14-17: 

  • Grækenland  5. maj 
  • Nordirland  12. maj
  • Bruxelles/Belgien 19. maj. 

Her kommer du og dine rejsekammerater til at møde eksperter, græsrødder og lokale ildsjæle, som fortæller om deres lande, livsbetingelser og tilværelse i live interviews. Derudover beretter erfarne rejseledere om landenes historie og samfund. I ser seværdigheder, hører om lokal kultur og typiske madretter.

Flere arrangementer kan ventes til efteråret, hvor du fra begyndelsen af september kan komme med på ikke mindre end 12 rejser efter samme model, altså opkoblet hjemmefra hver onsdag fra 14-17.

 Vil du med?

Så tilmeld dig på deo.dk, eller ring til DEO – Demokrati i Europa Oplysningsforbundet – på 7026 3666. Det er DEO, som gennemfører rejserne, som udbydes i samarbejde med ÆldreSagen. 

En bevilling fra Dansk Folkeoplysnings Samråd har gjort det muligt for dig som borger i en af følgende syv nordjyske kommuner at deltage gratis i online-rejserne: Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Thisted og Vesthimmerland.

Ved tilmelding får du en mail med rejsens program og oplysninger om det land, rejsen går til. Desuden får du grundig instruktion i at komme online. Skulle det blive nødvendigt, er DEO parat til at hjælpe over telefonen på 7026 3666.

Læs mere om DEO på deo.dk.

Billedtekst

Online-rejser i Europa består blandt andet af foredrag fra erfarne rejseledere og ”besøg” ved turistattraktioner – alt sammen via deltagernes egne computere eller tablets.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt:
Finn Ellegaard, DEO
Tlf. 7026 3666
finn@deo.dk

Billeder

Information om DEO

DEO
DEO
Nordkystvejen 2F
8961 Allingåbro

61 27 72 56https://www.deo.dk/

DEO er et landsdækkende oplysningsforbund, som arbejder for demokrati i Europa. Vi er partipolitisk neutrale, men stiller kritiske spørgsmål og sætter problemer til debat. Vi arbejder for at engagere folk i EU-spørgsmål og søger at skabe rammerne for en levende og kvalificeret demokratisk debat.

Følg pressemeddelelser fra DEO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEO

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum