Danske Spil A/S

Nordjyde vinder knap 2,9 millioner i Eurojackpot: ”først nu har jeg råd til den bil, jeg har drømt om”

Del

Det er ikke alle, der bliver blæst bagover af store gevinster. Ældre mand fra området omkring Limfjorden ser dog frem til en større og bedre bil.

Det kommer ikke til at vende op og ned på tilværelsen, at en sindig nordjyde har scoret en stor Eurojackpot gevinst på næsten 2,9 mio. kr.

”Jeg kommer til at leve, som jeg plejer,” siger vinderen fra Region Nordjylland, der har valgt at være anonym. Så opkaldet fra Danske Spil om den flotte kapitalindsprøjtning er ikke noget, der har fået den nordjyske puls nævneværdigt i vejret.

”Jeg har haft det godt hele tiden, og har altid haft styr på tingene. Så det er ikke noget, der ændrer mit liv. Jeg regner med at blive 95, og har delt pengene ud, så jeg får det samme som nu udbetalt hver måned indtil da. Resten bliver stående,” gnækker nordjyden, som er pensioneret.

Endelig råd til drømmebil
Selvom nordjyde og adstadig altså rimer ualmindeligt godt i dette tilfælde, er der dog alligevel en enkelt ting, som vinderen glæder sig til at spendere noget af gevinsten på.

”Biler har altid interesseret mig, men først nu har jeg råd til at få den bil, jeg har drømt om. På grund af gevinsten kan jeg købe en større og bedre bil, selvom den gamle kun har kørt 15.000 kilometer,” smiler vinderen fra det nordjyske.

Næste Eurojackpot trækning er i aften, hvor der er 233 mio. kr. i puljen.

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks. puljen er 750 mio. kr.
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.
  • Den højeste, danske gevinst nogensinde blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315.009.958 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum