Halsnæs Kommune

Nominer årets grønne ildsjæl

Del

Kender du en ildsjæl, der gør en forskel for miljøet, klimaet eller naturen? Så kan du hjælpe med at finde vinderen af Årets Grønne Ildsjælepris i Halsnæs.

Halsnæs Kommune og Grønt Råd søger nemlig lige nu kandidater til Den Grønne Ildsjælepris. Og du kan nominere en person, forening eller organisation, som du mener fortjener anerkendelse for sin eller deres indsats. Det kan eksempelvis være konkrete tiltag i lokalområdet, der forbedrer miljøet, klimaet eller naturen, men det kan også være en ekstraordinær indsats inden for formidlingen af disse områder.

Til og med den 8. august kan du nominere en kandidat, og det gør du ved at sende dit forslag til mail@halsnaes.dk, hvor du skriver ”Årets grønne Ildsjælepris” i emnefeltet. Husk at din nominering skal indeholde navnet på den, du ønsker at indstille og en begrundelse for valget.

Hvem kan modtage prisen?

Enkeltpersoner eller grupper af personer som eksempelvis foreninger, der har gjort en særlig indsats for miljøet, klimaet eller naturen. Der lægges vægt på, at indsatsen har været lokal og kan fungere som inspiration for andre.

Hvem kan nominere en grøn ildsjæl?

Borgere, foreninger og organisationer i Halsnæs Kommune kan indstille til årets pris. Det er dog ikke muligt at indstille sig selv.

Hvordan bliver vinderen fundet?

Nomineringen finder sted på Grønt Råds møde til september. 
Udvalget for Klima, Natur og Miljø i Halsnæs Kommune udpeger herefter modtageren af prisen på udvalgets møde i november. Prisen bliver ligeledes overrakt i november måned.

Prisen

Ud over æren består prisen af et beløb på 10.000 kr., som vinderen efter eget valg kan anvende til et grønt projekt, et arrangement eller en aktivitet, der bidrager til vidensopbygning i Halsnæs Kommune.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!