Det Kongelige Teater

Nøddeknækkeren får igen digital premiere på Kgl Xtra

Del

Fra i dag kan den ultimative juleklassiker, nemlig George Balanchines Nøddeknækkeren, streames på Det Kongelige Teaters onlineunivers Kgl Xtra.

Foto: Henrik Stenberg
Foto: Henrik Stenberg

Da vi i julen 2020 viste den populære juleballet, George Balanchines Nøddeknækkeren, på Kgl Xtra klikkede over 100.000 brugere ind for at få et skud juletradition på skærmen hjemme i stuerne. I år giver vi igen folk mulighed for at opleve den ultimative juleklassiker, når vi fra den 21. december viser den gratis på Kgl Xtra.

Igen i år har vi beklageligvis været nødsaget til at aflyse flere af vores forestillinger – både på Gamle Scene i København og i Musikhuset Aarhus. Derfor er det fantastisk, at vi endnu engang kan lægge forestillingen gratis op på Kgl Xtra, så manges juletradition kan holdes i hævd,” siger Balletmester ved Det Kongelige Teater, Nikolaj Hübbe.

Ud over Nøddeknækkeren kan man også streame den populære børneballet Dansefeber, som havde premiere i efteråret. Forestillingen er skabt af koreograf og balletdanser Tobias Praetorius, og er baseret på sidste års tv-julekalender på DR, nemlig Julefeber.

Kgl Xtra byder ligeledes på en masse indhold til både forældre og børn. Her finder man både bag om-videoer til bl.a. Dansefeber, Mathilda og Hobbitten, videoguides til at lave sine egne kostumer, koncerter med Det Kongelige Kapel og meget andet. Der vil derudover komme indhold til løbende.

Nøddeknækkeren, Dansefeber og det øvrige indhold kan findes gratis på Kgl Xtra. Se mere her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Henrik Stenberg
Foto: Henrik Stenberg
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum