Fredensborg Kommune

Nivå får nærpolitistation

Del

Et nyt forlig om politiet fører nu til oprettelsen af en nærpolitistation i Nivå

Tirsdag aften blev der indgået et politiforlig på Christiansborg, som blandt andet medfører 20 nye nærpolitistationer – heraf én i Nivå. De nye stationer skal være bemandet mindst 15 timer om ugen og have mindst fem årsværk hver, fremgår det af forliget.

”Det er en rigtig god nyhed for vores borgere. For med den nye politistation i Nivå får vi et langt mere synligt politi i bybilledet – og det ved jeg, at mange har ønsket sig i adskillige år. For vi ved, at et synligt politi har stor betydning for både at forebygge og bekæmpe kriminalitet”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, og tilføjer, at han ser den nye station som et stærkt supplement til den bemanding, som politiet allerede har på Fredensborg Rådhus og som har været en stor succes.

Af forliget fremgår det blandt andet, at betjentene i nærpolitienhederne skal have fokus på at patruljere i lokalområdet, narkobekæmpelse, aflægge besøg hos indbrudsramte borgere og optage anmeldelse samt vejlede om kriminalpræventive tiltag og sikring af egen bolig.

Den præcise placering i Nivå og åbningsdato er endnu ikke fastlagt.

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A), tlf. 25 29 19 42

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum