Halsnæs Kommune

Niels Milo Poulsen konstitueres som kommunaldirektør

Del

Niels Milo Poulsen skal varetage stillingen, indtil der efter et stillingsopslag og efterfølgende ansættelsesprocedure er fundet en ny kommunaldirektør.

Byrådet besluttede på sit møde den 29. april at konstituere Niels Milo Poulsen som kommunaldirektør. Udover at varetage rollen som kommunaldirektør vil Niels fortsat være direktør for børne- og ungeområdet, socialområdet, ældreområdet og sundhedsområdet.

I den nærmeste fremtid bliver stillingen som kommunaldirektør slået op, og det forventes, at den kan besættes med virkning fra august måned.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum