NEXT Uddannelse København

NEXT indgår partnerskabsaftale med Nordea

Del

Nyt partnerskab mellem NEXT Uddannelse København og Nordea skal sikre praksisnær undervisning samt kvalificeret arbejdskraft til finanssektoren.

NEXT Business i Ballerup vil være områdets førende business uddannelsescampus. Det skal en ny partnerskabsaftale mellem uddannelsesinstitutionen og Nordea være med til at sikre.

- Nordea er en vigtigt samarbejdspartner for vores businessuddannelser, hvor en stor del af eleverne søger mod finanssektoren. Vi er utrolig glade for at have fået muligheden for at arbejde tæt sammen med Nordea i vores bestræbelse på at sikre en mere praksisnær undervisning, siger Rasmus Frimodt, der er uddannelsesdirektør i NEXT Uddannelse København.

Håbet er, at partnerskabsaftalen kan give skolens elever unik undervisning tæt på virkeligheden. Samtidig skal samarbejdet og den tætte forbindelse til Nordea være med til give skolens elever et klart billede af, hvor langt man kan komme med en businessuddannelse.

- Vores ambition er at vi får nogle gode rollemodeller for vores elever, som kan være med til at vise dem de mange muligheder, en merkantil uddannelse giver. Derudover giver det os en unik mulighed for at komme helt tæt på den udviklingen i virksomhederne. Det giver et godt udgangspunkt for spændende og tidssvarende problemstillinger, som vores elever kan arbejde med, forklarer Rasmus Frimodt.

Vil kapre NEXT-talenter

Det er første gang, Nordea indgår partnerskabsaftale med en ungdomsuddannelsesinstitution. Bankens direktør for privatkunder i Danmark, Mads Skovlund Pedersen, håber, at aftalen kan være med til at sikre, at Nordea i fremtiden får fingrene i de dygtigste finanstalenter.

- I Nordea lever vi af dygtige medarbejdere, der kan servicere vores kunder og har lyst til at tage medansvar for, at vi er relevante både nu og i en stadig mere digital fremtid. Vi er super glade for det nye partnerskab med NEXT, fordi det bidrager til at styrke Nordeas fokus på nye talenter og samtidig giver studerende et kig ind i en spændende sektor i rivende udvikling, siger Mads Skovlund Pedersen.

Nordea tager i forvejen et stort ansvar for at uddanne fremtidens arbejdskraft, men med partnerskabsaftalen får endnu flere elever gavn af banken.

Med partnerskabsaftalen får NEXT mulighed for at rykke dele af undervisningen til Nordea og gøre brug af bankens ressourcer, mens Nordea planlægger afholde møder og andre aktiviteter på NEXT.

Nøgleord

Kontakter

Pressekonsulent Nikolaj Bech Petersen, tlf. 20 84 01 50

Billeder

Mads Skovlund Pedersen
Mads Skovlund Pedersen
Download
Rasmus Frimodt
Rasmus Frimodt
Download

Information om NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

http://nextkbh.dk

Følg pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum