DSK - De Samvirkende Købmænd

Navnestof: Ny direktør for købmændene

Del
Til nytår fratræder John Wagner efter mere end 27 år som adm. direktør for De Samvirkende Købmænd (DSK) og efterfølges af Jannick Nytoft.
John Wagner 
Fotograf: Keld Navntoft
John Wagner Fotograf: Keld Navntoft

Siden efteråret 1995 har journalisten, tidl. generalsekretær i Det konservative Folkeparti, John Wagner, været de danske købmænds talsmand. Grænsehandel, lukkelov og kampen mod hypermarkeder har gjort ham landskendt som lobbyist for de 1450 købmænd i DSK bl.a. REMA 1000, MENY og SPAR. Men til nytår er det slut efter eget valg.

Ny adm. direktør for DSK bliver Jannick Nytoft, som er valgt af en enig bestyrelse i DSK. Han er 50 år, uddannet cand.scient.pol. og har 14 års direktør-erfaring fra Horesta, EjendomDanmark og DVCA/Aktive Ejere. Tidligere har han også været viceborgmester i Albertslund for partiet Venstre.

Der vil være reception, hvor det er muligt at sige tak til John og velkommen til Jannick tirsdag den 13. december kl. 15.00-17.00 hos DSK, Islands Brygge 26, København.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

John Wagner 
Fotograf: Keld Navntoft
John Wagner Fotograf: Keld Navntoft
Download
Jannick Nytoft 
Fotograf: Keld Navntoft
Jannick Nytoft Fotograf: Keld Navntoft
Download

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på de danske købmænd.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.500 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og REMA Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum