Næstved Bibliotek og Borgerservice

Naturen helt tæt på

Del

Fra mandag den 19. september til fredag den 11. november udstiller den lokale fotograf Philip Theilsgaard et udvalg af sine smukke billeder af naturen på Glumsø Bibliotek.

Isfugl. Foto: Philip Theilsgaard.
Isfugl. Foto: Philip Theilsgaard.

Naturen har altid fyldt en del i Philip Theilsgaards liv. I barndommen var han ofte sammen med faren på fisketure, kanoture eller på vandring i skovene. Og de oplevelser har ført mange gode minder med sig. - De har været som frø inden i mig, men det er først i mit voksenliv, at naturen har fået sin renæssance, fortæller fotograf Philip Theilsgaard og fortsætter: 

- Faktisk kom min interesse for naturfotografering først rigtig i gang under Covid-19 nedlukningen, hvor alle mine gængse interesser var besværliggjorte. Og nu ønsker jeg at videreformidle, hvilken skøn natur vi har. 

Om at gøre eventyret synligt for alle
- Store oplevelser i naturen, som jeg ofte får, når jeg er ude med mit kamera, er der desværre mange, der går glip af. Den er et vidunderligt eventyr, som byder på nogle af de mest dramatiske og smukke oplevelser, man kan få. Med mine fotos ønsker jeg, at gøre eventyret synligt for enhver, så vi sammen kan lære at elske og bevare vores danske natur, slutter Philip Theilsgard.

Udstillingen på Glumsø Bibliotek kan ses i bibliotekets åbningstid.

Se mere på:
Instagram: pbtheilsgaard
Hjemmeside: www.instagram.com/pbtheilsgaard


Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Billeder

Isfugl. Foto: Philip Theilsgaard.
Isfugl. Foto: Philip Theilsgaard.
Download
Grøn frø. Foto: Philip Theilsgaard.
Grøn frø. Foto: Philip Theilsgaard.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum